Zoekmachine adverteren door mediazo! 

Direct meer verkeer naar uw website(s) of webshop(s)

Wanneer u besluit om met zoekmachine adverteren aan de slag te gaan dan is het belangrijk dat er met de juiste "instrumenten" gewerkt wordt. Wij maken de prestaties en resultaten meetbaar door het instellen van o.a. Google Analytics en Google Adwords. De verkregen informatie hieruit gebruiken we om uw advertentiecampagnes verder te optimaliseren. Alleen zo kunnen we een uitstekend rendement realiseren uit de gedane inspanningen. Meten, verbeteren, weten! 

Hieronder beschrijven we enkele onderdelen van zoekmachine adverteren. Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact met ons op! 

SEA Actieplan

In het actieplan omschrijven wij welke onderdelen van uw website of -shop verbeterd kunnen worden en welke werkzaamheden daarvoor nodig zijn. Dankzij onze rapportagetools en de koppelingen met o.a. Google Analytics en Google Webmaster Tools kunnen wij direct zien wat het rendement is van de uitgevoerde werkzaamheden. 

Pakkende advertentieteksten

Onze internet marketeers verzorgen advertentieteksten die opvallen en zich onderscheiden van andere adverteerders. Dit alles met als doel uw online advertenties goed te laten presteren en renderen. In zowel Google Adwords alsmede Google Analytics zien we welke advertenties het beste presteren en het beste aansluiten bij uw gestelde doelen. 

Zoekwoorden

Onze internet marketeers verzorgen een compleet zoekwoorden- en concurrentie-onderzoek voor uw niche. Een gedegen zoekwoorden- en concurrentie-onderzoek zorgt ervoor dat er geen budget verloren gaat bij de inzet van uw zoekmachine advertentiecampagnes. Uw advertentiebudget wordt hiermee gecontroleerd ingezet en telkens aangepast op de best presterende zoekwoorden en/of -combinaties. 

Landingspagina's

Een goede landingspagina is een specifiek ingerichte landingspagina waar bezoekers alle informatie kunnen vinden om een conversie mogelijk te maken. Onze internet marketeers meten en testen continu om het maximale rendement te kunnen behalen uit uw online marketing budget. 

SEA door mediazo! 

Door het plaatsen van tekstadvertenties, banners en/of productadvertenties worden er direct meer bezoekers naar uw website(s) of -shop(s) geleid. Zoekmachine adverteren brengt veel voordelen met zich mee t.o.v. traditionele advertentiemethodes, nl.: 

  • Snel en meetbare resultaten
  • Direct meer bezoekers
  • Hoge(re) conversies

Om zoekmachine adverteren succesvol in te zetten is het belangrijk om vooraf een goed inzicht te krijgen van het zoekgedrag van uw bezoekers, uw niche en uiteraard uw doelgroep(en). 

De internet marketeers van mediazo! helpen u graag verder met de inrichting, opmaak en optimalisatie van uw zoekmachine advertentie campagnes. 

Aanvragen SEA

Wenst u meer informatie over zoekmachine adverteren en wat mediazo! voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op via 046-458 8505 of vul het onderstaande contactformulier in. 

Onze producten

Zoekmachine adverteren is een continu proces. Regelmatig bijsturen en evalueren is daarbij van cruciaal belang. Mediazo! is specialist in zoekmachine adverteren en helpt uw bedrijf beter gevonden te worden op relevante zoekwoorden en zoekwoorden combinaties. Om uw doelen te bereiken hebben wij een drietal producten beschikbaar om uw doelen te bereiken. 

Maak hieronder een keuze om meer informatie te lezen over onze zoekmachine adverteren producten:

Partner Badge Xolphin