Tools: webbased, betrouwbaar en flexibel

Om onze klanten van dienst te zijn vinden we het niet alleen belangrijk om alle kennis inzake techniek, marketing en strategie in huis te hebben. Maar willen we ook zorgen dat de tools die we inzetten perfect aansluiten hierop. Omdat in sommige gevallen onze ideeën afwijken van de mogelijkheden van andere software pakketten hebben we zelf tools ontwikkeld. Een greep van deze applicaties vind je hier.

FactuurZo!

Webbased facturatie software

Integratie van uw online conversies met uw administratie is een van de vele mogelijkheden die wij met FactuurZo! mogelijk maken. Integraties mogelijk met boekhoudpakket Twinfield of zelf direct facturen opvolgen en incasseren via diverse online kassa's. Dit en veel meer kunnen wij voor u op maat inkleden. 

FactuurZo! ondersteund onder andere

Online factureren
Abonnementen / periodieke facturen
Automatische herinneringen

Twinfield integratie
iDeal integratie

Maatwerk opmaak
Meerdere entiteiten

ImmoZo!

Makelaarssoftware met feeling voor internet

Als makelaar zijn uw aanbod en de woningzoekenden het allerbelangrijkste. Daarom moet u snel en efficiënt uw aanbod online kunnen publiceren op uw Responsive Makelaarswebsite en wilt u een goed overzicht houden van de voortgang omtrent uw dossiers. Dat is wat we faciliteren met de tool ImmoZo! binnen ons cloud platform Zo!Live.

Ontdek ImmoZo!

Zo!Live

Het fundament van een goed werkende website of applicatie. Dat is wat Zo!Live voor ons is sinds de start in de wereld van Internet Marketing, website, webshops en webapplicaties. Zo!Live bestaat zowel uit een zogezegd Front-end Framework als een Back-end Platform. Dit wil zeggen dat de hoge kwaliteit van development door ons zowel geborgd wordt in de websites als de webapplicaties die wij voor u kunnen ontwikkelen.

Achtergrond van Zo!Live

Overige tools

In alle jaren hebben wij natuurlijk een hoop tools ontwikkeld. Bent u op zoek naar iets specifieks, neem dan gerust contact met ons op.

Partner Badge Xolphin