Webdesign

Een website die bij jouw merk past

Wij ontwikkelen unieke ontwerpen op basis van jouw eisen en wensen. Weet je al precies wat je wilt? Wij zetten de juiste middelen in om dit te realiseren. Het maakt niet uit of het hierbij gaat om een refresh of een compleet nieuw concept. Wij helpen je met het realiseren van jouw webdesign ideeën.

Afspraak inplannen

Specialist in webdesign

Ons team is gespecialiseerd in webdesign en het ontwikkelen van maatwerk (responsive) websites en webshops. Samen met jou stellen wij een voorstel op om jouw idee om te zetten naar een visuele uitwerking.

Tijdens de gehele realisatie worden jouw doelgroep/potentiële klanten als uitgangspunt gebruikt. Op deze manier zal uiteindelijk de webervaring goed bij hen aansluiten. Dit zal extra worden bewaakt door onze online marketeers, die nauw betrokken zijn bij het gehele proces.  

Onze webdevelopers zorgen er voor dat jouw design wordt opgebouwd met de meest recente technieken tot een volwaardig, goedwerkende template.

Dit doen we onder andere door:

  1. Een nette responsive weergave te hebben op alle gangbare apparaten van smartphones en tablet tot desktops.
  2. Een prettige gebruikerservaring voor jouw gebruikers of bezoekers te creëren.
  3. Toepassen van de juiste conversietriggers.
  4. Eindcontrole op een naadloze weergave van jouw content binnen het design.
Webdesign mogelijkheden

Out-of-the-box

Templates vanuit ons eigen Zolive-platform die direct beschikbaar zijn.

Style-design

Dankzij de eenvoudige block-opbouw van onze website kunnen we één of meerdere onderdelen eenvoudig grafisch aanpassen tot geheel eigen stijl. Dit doen we door middel van een traject waarbij we samen op basis van een ‘theme-inspiratie’ sessie op zoek gaan naar jouw stijl.

Maatwerk design

Een volledig maatwerk en compleet eigen design ontwikkelt door onze designers óf door een eigen designer waar je graag mee samenwerkt.

Visuele advertenties

Naast het ontwikkelen van designs voor websites, staan onze designers ook klaar om het visuele gedeelte van jouw online marketingcampagnes uit te werken. Onze designers en marketeers bundelen hun krachten om de juiste boodschap over te brengen op jouw potentiële klanten. Geen vertragingen in jouw campagnes door externe designers, maar juiste korte lijnen intern.  

Meer over online marketing

Interface design

Bij interface design gaat het niet om het visuele gedeelte, maar de interactie tussen de gebruiker en het gebruikte medium. Een goed ontwikkelde interface zorgt voor een positieve gebruikerservaring en dat resulteert in hogere conversies op een webpagina. Hierin ondersteunen wij ook onze opdrachtgevers o.a. door de inzet door onze eigen ontwikkelde tools. Maar ook onze ervaringen met het ontwikkelen van diverse online applicaties en de samenwerking met verschillende UI/UX designers dragen hier aan bij.