menu

Webshops

Snel en eenvoudig zelf uw webshop beheren

Webshops zijn niet meer weg te denken en vormen een steeds groter onderdeel op het Internet.

Mediazo! heeft ingespeeld op deze groeiende markt en heeft een eigen 'webshop' module ontwikkeld. Deze webshop module bevat veel specifieke functionaliteiten zoals productbeheer, klant- en order beheer. Kortom, alles wat u nodig heeft om een succesvolle en klantvriendelijke webshop op het Internet te kunnen voeren.

De webshops van mediazo! zijn altijd op maat gemaakt en bevatten uiteraard alle specifieke wensen en eisen van u als klant.

Voordelen webshop

Een maatwerk webshop is uitstekend geschikt voor bedrijven die zich direct willen onderscheiden. Met een Zo!Live webshop heeft u alle benodigde tools in huis om een eigen en unieke uitstraling, conversiegerichte webshop in de markt te zetten. 

Waarom kiezen voor een Zo!Live webshop?

  • Gebruikersvriendelijk en overzichtelijk

  • Centraal beheren van producten en/-of diensten

  • Klant-, order- en ordermanagement 

Specialisme

Het maken en het implementeren van een webshop is een specialisme. Wanneer u overweegt een webshop te beginnen dan zijn er een aantal onderdelen waar u goed over na moet denken om van uw (toekomstige) webshop een succes te maken. Naast het concept en bedrijfsplan van de webshop is het belangrijk om ook aan de techniek en marketing de nodige aandacht te schenken. De specialisten van mediazo! helpen u graag verder met de ontwikkeling, de realisatie en ook het onderhoud van uw webshop. 

Partner Badge
Xolphin