Flyeren om uw bedrijf lokaal te promoten?

Flyeren is al heel lang een marketingtool die actief ingezet wordt door bedrijven. Flyeren kan ervoor zorgen dat u nieuwe potentiele klanten trekt voor uw bedrijf.

Is flyeren de juiste manier om uw bedrijf lokaal te promoten?

Flyeren wordt vaak lokaal ingezet, zo wordt er bijvoorbeeld geflyerd bij een supermarkt of in de centrum van een stad.

Toch is flyeren niet altijd voordelig voor een bedrijf. Zo moeten er eerst flyers ontworpen en gedrukt worden. Daarnaast is er voor flyeren vaak een vergunning nodig en mag er niet overal zo maar geflyerd worden. Verder moeten ook de mensen die voor u flyeren betaald worden. Al met al komt dit toch al op een aardige kostenpost uit.

Helaas is de opbrengst van flyers vaak niet goed te meten. Flyers worden vaak uitgedeeld en daar blijft het bij. Wat het uiteindelijk heeft opgeleverd, weten bedrijven vaak niet en dat is zeer zonde. Zowel zonde van uw tijd en als van uw budget.

 

Heeft u al eens gedacht aan online adverteren?

Tegenwoordig is online adverteren steeds meer in opkomst en dat is niet zo gek. Met online advertenties kunt u precies zien wat het effect van een advertentie was en hoe klanten gereageerd hebben op uw advertentie.

Online advertenties zijn zeer goed meetbaar, waardoor u een veel beter inzicht krijgt in uw doelgroep. Deze waardevolle informatie kan zeer belangrijk zijn voor uw bedrijf. Daarnaast kunt u zelf uw doelgroep bepalen, waardoor er efficiënter met uw budget wordt omgegaan.

Ook zijn online advertenties tussentijds gemakkelijk aan te passen en te optimaliseren, dit is een functie die offline adverteren niet biedt.  

Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om online adverteren te combineren met flyeren. Zo kunt u zowel offline als online mensen bereiken.

Ondersteuning online adverteren

MediaZo! ondersteunt u op het gebied van online adverteren. Ons team met alle expertise op het gebied van internet marketing ondersteunt u met het ontwerpen, opzetten en monitoren van uw online advertentie. Ons doel is om u te adviseren en te voorzien van de juiste online vertegenwoordig die u en uw bedrijf past.

Heeft u nog vragen of wilt u een offerte op maat voor uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op!

Partner Badge Xolphin