AANVULLING

- HTTPS verhaal

- conversie verhogen

- nieuwe website als één onderdeel van adviespunt in ondersteuning bedrijf

- volledig flexibel in wensen voor uitbreiding (plugins) na livegang website

Juist nu een nieuwe website

Raak niet achter op de concurrentie en stap nu over op een nieuwe website

Google heeft in februari aangekondigd dat er vanaf 21 april 2015 een update volgt in het algoritme van Google waarbij de mobielvriendelijkheid van een website zal worden meegenomen als 'rankingsfactor'. Om te (blijven) scoren in Google is het dus noodzakelijk dat uw website of webshop goed wordt weergegeven op smartphones, tablets en andere devices. 

Niet responsive? Verliezen van posities! 

Wanneer uw website niet responsive is of u geen mobiele website heeft dan zal dit uw (toekomstige) posities in Google negatief beïnvloeden. 

Hoe weet ik of mijn website mobielvriendelijk is?

Binnen het hulpprogramma " Google Webmaster Tools " kunt u zien of uw website voldoet aan de eisen en richtlijnen van Google. In de afgelopen maanden is Google behoorlijk actief bezig geweest met het versturen van waarschuwingen wanneer uw website niet goed ingericht was voor mobiele bezoekers. 

Echt klaar zijn voor de toekomst? 

Wilt u ook ècht klaar zijn voor de toekomst? Dan is het nu het moment om een nieuwe website te (laten) ontwikkelen en preseteren. Wilt u meer weten over responsive websites en/of webshops? Neem dan ook eens contact op met de internet marketeers van mediazo! 

Mobielvriendelijkheid leidt tot beste resultaten

Misschien heeft u nèt een nieuwe website laten maken, maar is deze (nog) niet responsive. Een vervelende situatie, zeker omdat Google al eerder indicaties heeft afgegeven van het feit dat mobielvriendelijke websites in de toekomst een streepje voor zouden krijgen. Google wil er namelijk voor zorgen dat zoekers de beste en relevantste zoekresultaten te zien krijgen. De beste resultaten betekenen o.a. dat bezoekers niet meer hoeven te zoomen op een smartphone en dat links en call-2-actions makkelijk clickbaar zijn. Het is namelijk erg vervelend wanneer een bezoeker ontdekt dat een website (of webshop) niet mobielvriendelijk is en daardoor geneigd is om de website direct te verlaten. 

Onze responsive websites

Hieronder hebben wij een drietal pakketten responsive websites gepresenteerd waarmee wij onze klanten bedienen. Naast de pakketten is het ook mogelijk om maatwerk responsive of zelfs adaptive websites en -webshops te realiseren. Neemt u hiervoor direct contact op met één van onze accountmanagers voor een vrijblijvend advies.

 

Advies & Consultancy responsive websites

Mediazo! is specialist in internet marketing. Van advies tot uitvoering en van onderhoud tot complete workshops om het maximale rendement uit Internet Campagnes te behalen. 

Responsive websites zijn anno 2015 niet meer weg te denken. Het is van enorm belang dat uw website of webshop goed zichtbaar is op de verschillende media. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem daarom eens contact op met één van onze specialisten. 

Partner Badge Xolphin