Adverteren in TOP Maanden - Profiteer van de mogelijkheden en scoor ook nieuwe klanten voor uw organisatie

NEWS_READING_TIME_LESSTHAN 1 NEWS_READING_TIME_MINUTE.

Overzicht

Open schot voor goal? Jazeker! Dat het loont om in TOP maanden te adverteren is een understatement en natuurlijk wilt u meer klanten naar uw organisatie lokken.

Aandacht is momenteel een schaars goed, zeker voor commerciële boodschappen. Het respect voor de afzender bepaalt in toenemende mate of een boodschap wordt beluisterd of bekeken. Dagblad de Limburger en Limburgs Dagblad hebben in dat opzicht een unieke positie. Sinds jaar en dag zijn deze kranten de gerespecteerde brenger van nieuws en betekenis. Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad zijn zeer goed gelezen krant; u als adverteerder profiteert van die aandacht.

Regionalebetrokkenheid

Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad bieden de lezers het dagelijkse nieuws vanuit een diep gewortelde regionale betrokkenheid. Het regionale nieuws neemt hierbij dan ook een prominente positie in. Daarnaast bieden wij een volwaardige selectie van nieuws en achtergronden op het gebied van binnenland, buitenland, economie, sport, cultuur, etcetera.

Betrouwbaarengeloofwaardig

Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad worden uitgegeven door een onafhankelijke redactie. Onze lezers verwachten een krant die betrouwbaar en geloofwaardig is. Het vertrouwde imago van onze dagbladen straalt ook uit op uw reclameboodschap.

Publicatiedatum 16/11/2011