MediaZo in het vakblad Hét Ondernemersbelang Limburg

2 min. lezen

Overzicht

Vinden en gevonden worden. Het is het adagium van internet en wint aan betekenis en belang naarmate je als onderneming actiever bent op het world wide web. Goed gevonden worden, bepaalt of je online succesvol bent. Met hulp van de internetmarketingspecialist is dat bijna een fluitje van een cent.

MediaZo! in Sittard-Geleen is zo’n specialist. Een internetpartner, die je de weg wijst op de digitale snelweg en je begeleidt naar succesvol ondernemen in een toekomst waarin zoekmachines de dienst uitmaken. Dit full-service internetmarketingbureau denkt strategisch met je mee en is door de samenstelling van het team professionals met specifieke skills in staat om wensen en ideeën om te zetten in creatieve en innovatieve oplossingen. Gestart in 2008 met de bouw van websites, heeft MediaZo! zich ontwikkeld tot hét internetmarketingbureau van Limburg.

Designen, bouwen, coachen

Dit team van vijf internetspecialisten werkt meestal vanuit een specifieke vraag. Cédric Müller licht toe: “We kijken eerst wat een bedrijf al doet op internet, in welke branche het zit en wat het van internetmarketing verwacht. Op grond van onze expertise kunnen we een goede inschatting maken van de benodigde investeringen. Internetmarketing werkt namelijk het beste als je meerdere facetten kunt combineren. Een goede website is er daar één van. Wij kunnen die website voor je designen en bouwen. Daarnaast coachen we je tijdens het ontstaan en up-to-date houden van je website of webshop om deze tot een succes te maken. Onze ambitie is om via een goede website je exposure online te verbeteren. Dat gebeurt steeds vaker met online adverteren en minder, zoals voorheen, alleen via de tekst op je website.”

Techniek, advies, ondersteuning

MediaZo! werkt graag met een meerjarenplan. 98% van de sinds 2008 opgebouwde klantenkring is nog altijd klant. “Je groeit mee met je klant en dat is ook onze ambitie. Goede online marketing vergt een inspanning over een langere periode. Je moet goed communiceren waar je voor staat. Wij reiken daarvoor de techniek aan, adviseren op inhoud en ondersteunen deze onder meer door goede tekstschrijvers in te huren, afhankelijk van branche, budget en regio. Bepalend is: wat verwacht je ervan en wat heb je er voor over. Wij zorgen voor de leads en laten zien waar je kansen liggen.”

Online maatpak

Zo optimaliseert MediaZo! als strategisch partner je online marketing. Het Zo!live-platform biedt een basispakket met de software voor een online maatpak, met alle gewenste flexibiliteit. Een website is de basis voor een compleet marketingmodel later. Waarbij MediaZo! de expertise heeft om het verloop van je advertentiecampagnes te volgen en te begeleiden. Internetmarketing is namelijk direct meetbaar en ook relatief goedkoper dan andere advertentiemethodes.

Strategie

Internetmarketing is booming, zeker nu mobiel shoppen de nieuwe trend is. Vooral in Nederland, dat in Europa meestal vooroploopt, gaat het snel en mobiele devices als smartphone en smart tv hebben veel potentie. MediaZo! consulteert via Google waar de marketingkansen liggen. “Wil je mobiel gevonden worden op internet, dan moet je een goede strategie hebben. Langzaam zie je dat ook het mkb op dit vlak volwassen wordt. SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) zijn steeds meer gevraagd en wij ondersteunen die met onze kennis en ervaring. Internetmarketing is een vak geworden. Klanten hoeven zich geen zorgen meer te maken over de complexiteit ervan, als ze een partner kiezen met wie ze een vertrouwensband kunnen opbouwen. Je hebt eigenlijk geen keus. Je zult je online moeten gaan presenteren op devices die voor meerdere doeleinden bruikbaar zijn. De markt is zich nu aan het zetten en daar zul je strategisch mee om moeten gaan.”

 

Bron: www.ondernemersbelang.nl Tekst: Van Zandvoort Communicatie / Fotografie: Sjef Frijns

Publicatiedatum 28/10/2016