Voorbeelden van briljante homepages

NEWS_READING_TIME_LESSTHAN 1 NEWS_READING_TIME_MINUTE.

Overzicht

Wat maakt een homepage briljant? Wat is nou écht "anno 2015" en wat werkt? Design blijft vooral een kwestie van smaak. Wat mooi is hoeft niet altijd te werken en wat werkt hoeft niet altijd mooi te zijn. Daarom is het goed om kritisch naar uw homepage te kijken. 

De eerste indruk telt

U krijgt slechts éénmaal de kans om een goede (eerste) indruk te maken. Daarom is het van groot belang dat uw homepage één van de belangrijkste pagina's is van uw website of webshop. Voor elk bedrijf geldt dat de homepage de virtuele "voordeur" is van uw bedrijf. Wanneer een bezoeker niet direct geinspireerd raakt dan zal hij of zij direct op de "back" button drukken en verder zoeken naar een website die hem of haar wel aanspreekt. 

Laat dit niet gebeuren en stem daarom duidelijk uw wensen en USP's af met de designers van MediaZo! om zo tot een briljante homepage te komen waar bezoekers door geïnspireerd raken en in contact komen met uw bedrijf. 

Specialist in het bouwen van websites, webshops en apps

De specialisten van MediaZo! staan voor u klaar om een uniek en briljant design te maken die aansluiten op de huisstijl en de unique selling points van uw bedrijf. Neem vandaag nog contact met ons op om te sparren over de mogelijkheden. 

 

Publicatiedatum 17/08/2015   |   Auteur Michael Müller