Waarom krijg ik geen bezoekers op mijn website?

1 min. lezen

Overzicht

Als ondernemer bent u er dagelijks mee bezig: uw bedrijf onder de aandacht brengen! Met een goede website en enkele advertenties in de regionale dag- en weekbladen bent u behoorlijk aan de weg aan het timmeren. Toch trekt uw website onvoldoende bezoekers en vraagt u zich af wat u nog meer kunt doen. Wij hebben het antwoord! 

Waarom krijg ik geen bezoekers op mijn website of webshop?

U heeft al behoorlijk geïnvesteerd in de ontwikkeling van uw website en investeert met grote regelmaat in advertenties in verschillende dag- en weekbladen en toch blijven de bezoekersaantallen op uw website achter. Wat kunt u dan nog doen om uw bedrijf meer onder de aandacht te brengen?

Investeer in zoekmachine marketing

Zoekmachine marketing is een verzameling van diensten en producten die 'traffic' naar uw website stimuleren. Bezoekers uit zoekmachines zijn gericht op zoek naar diensten en/of producten uit uw nichè. Zoekmachine marketing is interessanter dan traditionele advertenties in b.v. dag- en weekbladen doordat de kosten aanzienlijk lager zijn en u gericht kunt adverteren in uw eigen regio voor potentiële klanten die op zoek zijn naar uw product of dienst. 

Internet marketing door Mediazo 

Onze internet marketeers staan voor u klaar om u verder te adviseren en inspireren met internet campagnes voor uw organisatie. Meer informatie over zoekmachine marketing leest u op onze website. Heeft u nog vragen? Of wilt u eens vrijblijvend brainstormen met één van onze internet marketeers? Neem dan direct contact met ons op! 

Publicatiedatum 05/02/2015