Onze online producten

De mogelijkheden van het Internet zijn grootst te noemen. Dagelijks worden er weer nieuwe toepassingen en applicaties ontwikkeld waarmee bedrijven en organisaties bediend worden met de gemakken van online automatisering. Bij mediazo! zijn wij continu bezig met het verbeteren en optimaliseren van bedrijfsprocessen en deze te vertalen naar uitgebreide (maatwerk) webapplicaties.

Cms

Met een content management systeem (CMS) kunt u eenvoudig zelf uw website beheren en onderhouden. Mediazo! geeft natuurlijk de voorkeur aan haar eigen Zo!Live webmanager, maar werkt indien gewenst ook met de bekende open source pakketten waaronder te noemen, Wordpress, Joomla, Magento en TYPO3. Afhankelijk van uw (toekomst) wensen en benodigdheden bepalen we samen de keuze van een content management systeem voor uw bedrijf of organisatie.

FactuurZo!

Gebruikt u nog steeds Microsfot Word of Excel om uw facturen te maken? Dan wordt het hoog tijd dat u meer komt te weten over onze handige facturatie tool, FactuurZo!. Bespaar tijd én geld en kom professioneler over bij uw cliënten. U zult merken dat uw facturen sneller betaald worden dankzij het handige herinneringssyteem en professionele omgeving. Met onze online facturatie tool kunt u gemakkelijk en efficiënt uw facturatie, debiteuren endiensten of producten in uw eigen huisstijl verwerken.

ImmoZo!

Eindelijk eens een makelaars software pakket waarbij echt aan alles is gedacht. ImmoZo! is een unieke makelaars software waarbij wij makelaars is alle media en marketing benodigdheden voorzien. Met onze makelaars software is het voor elke makelaar een koud kunstje zijn portefeuille binnen no-time te beheren en te verwerken. ImmoZo! verzorgt het complete dossierbeheer van uw objecten en verwerkt uw publicaties op het Internet, brochures en woonkrantjes.

Hosting

Om een website, webshop of webapplicatie 'online' beschikbaar te maken is een hostingpakket nodig. Dit is een gedeelte op een webserver die 24/7 bereikbaar is via het Internet. Wij bieden diverse hosting pakketten en stemmen deze af op de behoefte van uw bedrijf of organisatie. Naast onze hosting pakketten verzorgen wij uiteraard ook domeinregistraties en email oplossingen.

Nieuwsbrief

De snelste en voordeligste manier om met (potentiële) klanten een relatie op te bouwen is het versturen van een digitale nieuwsbrief of mailing. Met de nieuwsmanager in Zo!Live is het versturen en verwerken van nieuwsbrief heel eenvoudig. Wij verzorgen graag de opmaak van uw digitale nieuwsbrief en verwerken deze vervolgens in onze nieuwsmanager waarmee u gemakkelijk en snel zelf uw nieuwsbrieven kunt beheren en versturen.

Maatwerk webapplicaties

Wij zijn continu bezig met het optimaliseren en verbeteren van diverse bedrijfsprocessen en worden er dagelijks nieuwe toepassingen en applicaties ontwikkeld waarmee wij onze klanten bedienen. In veel gevallen worden er maatwerk webapplicaties geleverd die specifiek op úw bedrijf of organisatie zijn afgestemd.

Partner Badge Xolphin