Boels Huurservice

Dit hebben wij gedaan in deze case

Boels Huurservice is de “Do it yourself” tak van Boels, verdeeld over een 3-tal labels. Deze tak bestaat uit een netwerk van bouwmarkten in Europa waar de gebruiker machines en materiaal kan huren voor bijna elke klus. De website van Boels Huurservice was verouderd en toe aan vernieuwing. De door ons te ontwikkelen website moest voldoen aan de hedendaagse standaarden. Denk hierbij aan een responsive interface voor mobiele bezoekers.

De websites moesten centraal beheerd kunnen worden voor alle landen in Europa waar Boels Huurservice actief is. Ze zijn daarom voorzien van de nieuwste versie van ons Zo!Live Framework. Het framework zorgt met zijn flexibele structuur voor het gewenste centrale beheer. Tevens is de uitstraling geheel vernieuwd om te passen bij het imago en uitstraling van Boels Huurservice.

De websites zijn verspreid over de 3-tal labels en 9 landen, elk land met zijn eigen talen. Middels een speciaal ontwikkelde interface wordt automatisch de informatie over deze websites verdeeld.

Naast de catalogus aan producten en een database aan verhuurpunten is er ook gewerkt aan een “kluslijst” voor bezoekers. Hiermee kan men een lijst samenstellen van de (geadviseerde) benodigdheden voor zijn of haar klus. Deze lijst kan geprint, gemaild of door middel van een account op computer, tablet of smartphone geraadpleegd kan worden.

Open deze case
  • Zo!Live Custom Framework ( maatwerk )
  • Responsive interface
  • Multi-landen structuur
Meer van:   Maatwerk
Partner Badge Xolphin