Promotieteam

Promotie maken voor uw bedrijf of evenement.

Een promotieteam werft potentieel nieuwe klanten voor uw bedrijf door middel van o.a. flyering en of enqûetes. Een promotieteam bestaat uit dames en/of heren, al dan niet in representatieve kleding, die uw doelgroep benaderen tijdens in- en outdoor evenementen zoals bijvoorbeeld een beurs. 

 

... maar wacht!

Heeft u zich al eens bedacht dat u voor de kosten van 1 flyering campagne van een middag in sommige gevallen wel 1 maand online zichtbaar kunt zijn met u product of dienst?

Weet u het zeker dat u een offline promotiecampagne zoekt?

Heeft u zich al eens laten informeren wat online promotie voor u kan betekenen? Wij als mediazo! kunnen als online promotieteam ingezet worden voor uw campagne. Online bereikt u nog gerichter de juiste doelgroep in plaats van met hagel te schieten offline.

Eerst overwegen dan kiezen?

Heeft een fysiek promotieteam zin voor mijn doelgroep?

Wij gaan niet vertellen dat online (internet marketing) de enige variant is die bestaat. Uit ervaring weten we wel dat deze variant veel gerichter, kosten efficiënter en uitgebreider is om uw boodschap over te brengen aan uw doelgroep. Met onze kennis en tools kunnen we zorgdragen voor een succesvolle marketingcampagne.

Laten we samen de juiste keuze maken!

Partner Badge Xolphin