Responsive websites

Op zoek naar een website die zich automatisch aanpast? 

Een website die zich aanpast naar de schermresolutie van de bezoeker, of anders gezegd, een website die zich automatisch aanpast naar de grootte van het scherm. Of dit nou een laptop, tablet of mobiele telefoon is. De website wordt altijd optimaal gepresenteert op de verschillende schermformaten. 

Een website "responsive" maken houdt niet op bij het beschikbaar maken van de website op een mobiele telefoon of tablet. Door betrokken te blijven in het proces verzorgen wij dat de essentie ook mobiel zichtbaar wordt. Een responsive website is kostenbesparend omdat er geen aparte website moet worden ontwikkelt. 

Voordelen responsive websites

Responsive is het nieuwste toverwoord in webdesign. Responsive is anno 2015 eigenlijk al onvermijdelijk geworden. De grootste voordelen van een responsive website zijn o.a.

  • Optimaal gevonden worden met één website of webshop
  • Onderhoud uitvoeren vanuit één content management systeem
  • Meten van alle bezoekersstatistieken ( één website, één Google Analytics code )

Onze responsive websites

Hieronder hebben wij een drietal pakketten responsive websites gepresenteerd waarmee wij onze klanten bedienen. Naast de pakketten is het ook mogelijk om maatwerk responsive of zelfs adaptive websites en -webshops te realiseren. Neemt u hiervoor direct contact op met één van onze accountmanagers voor een vrijblijvend advies.

 

Advies & Consultancy responsive websites

Mediazo! is specialist in internet marketing. Van advies tot uitvoering en van onderhoud tot complete workshops om het maximale rendement uit Internet Campagnes te behalen. 

Responsive websites zijn anno 2015 niet meer weg te denken. Het is van enorm belang dat uw website of webshop goed zichtbaar is op de verschillende media. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem daarom eens contact op met één van onze specialisten.