Internationale SEO Checklist

Dé checklist voor ondernemers 

Hieronder treft u de Internationale SEO Checklist aan voor ondernemers in een handige infografic. Bent u bezig ( of gaat u zich bezig houden ) met zoekmachine optimalisatie? Dan is deze infografic ontzettend handig om te checken of u op je juiste manier bezig bent.

Internet marketing is een ruim begrip en is een belangrijk onderdeel van uw (online) marketingmix. Wie wil scoren op het Internet, moet in eerste plaats goed gevonden worden natuurlijk. Internet Marketing is relatief goedkoper dan elke andere alternatieve advertentiemethode en direct meetbaar! Profiteer ook van de kansen in deze groeiende markt en wees uw concurrentie voor! Internet marketing wordt ook wel online marketing genoemd.

Onze ervaring, expertise en referenties zorgen ervoor dat we vooraf een goede inschatting kunnen maken van de benodigde middelen, investeringen en de daarbij behorende verwachtingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van internet marketing voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze accountmanagers. 

Meer informatie