Zoekmachine Optimalisatie door mediazo! 

Topposities in de (gratis) zoekresultaten van o.a. Google

Wanneer u besluit om met zoekmachine optimalisatie aan de slag te gaan dan is het belangrijk dat er met de juiste "instrumenten" gewerkt wordt. Wij maken de prestaties en resultaten meetbaar door het instellen van o.a. Google Analytics en Google Webmaster Tools. De verkregen informatie uit deze instrumenten en tools gebruiken we om uw website of webshop te optimaliseren. Zo halen we uitstekende rendementen en prestaties uit onze inspanningen. Meten=weten tenslotte.

Hieronder beschrijven we enkele onderdelen van zoekmachine optimalisatie. Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact met ons op! 

Internet Marketing

SEO Actieplan

In het actieplan omschrijven wij welke onderdelen van uw website of -shop verbeterd kunnen worden en welke werkzaamheden daarvoor nodig zijn. Dankzij onze rapportagetools en de koppelingen met o.a. Google Analytics en Google Webmaster Tools kunnen wij direct zien wat het rendement is van de uitgevoerde werkzaamheden. 

Content optimalisatie

De content ( of inhoud ) van uw website of -shop staat centraal bij zoekmachine optimalisatie (SEO). Door het zoekgedrag van uw bezoekers en potentiële doelgroep goed te analyseren kunnen wij uw content op de juiste manier optimaliseren voor een verbeterde vindbaarheid. 

 

Techniek

Het is van enorm belang dat uw website of -shop aan de laatste (technische) richtlijnen en standaarden voldoet. De juiste techniek helpt uw website direct beter vindbaar te maken. 

Meer autoriteit

Door uw website of -shop, uw content en uw diensten of producten goed af te stemmen op uw doelgroep zult u merken dat de autoriteit van uw organisatie online behoorlijk toeneemt. Zoekmachines hechten steeds meer waarde aan wat bezoekers van uw website of -shop vinden. 

Onze producten

Zoekmachine optimalisatie is een continu proces. Regelmatig bijsturen en evalueren is daarbij van cruciaal belang. Mediazo! is specialist in zoekmachine optimalisatie en helpt uw bedrijf beter gevonden te worden op relevante zoekwoorden en zoekwoorden combinaties. Om uw doelen te bereiken hebben wij een drietal producten beschikbaar om uw doelen te bereiken. 

SEO door mediazo! 

Door uw website of -shop te (laten) optimaliseren zult u hoger in de organische (gratis) zoekresultaten komen van o.a. Google & Bing. Dit resulteert in meer relevant verkeer en conversies op uw website of -shop. 

Om zoekmachine optimalisatie succesvol in te zetten is het belangrijk om vooraf een goed inzicht te krijgen van het zoekgedrag van uw bezoekers, de techniek en reeds opgebouwde autoriteit online. 

De internet marketeers van mediazo! helpen u graag verder met het optimaliseren van uw website of -shop. Samen met u zorgen wij ervoor dat uw website(s) of -shop(s) beter vindbaar zijn op het Internet. 

Aanvragen SEO

Wenst u meer informatie over zoekmachine optimalisatie en wat mediazo! voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan direct contact met ons op. 

Partner Badge Xolphin