Bepaling van strategie & advies

Ons hoofddoel is alles wat wij voor een klant doen te voorzien van een strategie. Enkel op deze manier kunnen we samen met u en ons team zorgen voor de juiste en optimale commitment. Een van de veelgemaakte fouten is dat (losse) onderdelen van internet marketing worden ingezet zonder rekening te houden met het geheel.

Inventarisatie

Juist daarom beginnen wij altijd met een inventarisatie van de huidige situatie. We gaan altijd in gesprek en proberen doormiddel van onze ervaring snel en efficiënt tot een juist beeld te komen waar u met uw bedrijf staat. Van daaruit zullen we samen met u de lijn doortrekken naar uw vraagstuk en op deze manier een geheel maken. 

Screening

Nadat we de inventarisatie hebben uitgevoerd gaan we met de diverse kern specialismes altijd om tafel om vanuit elk vakgebied te bepalen of er nog aandachtspunten zijn. Juist daarom is het zo belangrijk voor ons dat wij alle kernexpertises intern hebben. Enkel op deze manier ontstaat er een gedegen voorstel.

Advies

Eenmaal met u en ons team alles compleet gemaakt te hebben komen wij met een passend voorstel en het liefst ook een advies over de toekomst. De toekomst is waar wij altijd naartoe willen werken. Dat kunnen we op deze manier naar onze ervaring het beste bereiken.

Uw vraagstuk is dus altijd in goede handen, ook nee durven wij eerlijk te zeggen.

 

 

Heeft u behoefte aan een strategisch sparring-partner?

Direct contact komen