Zelf uw website of webshop beheren met Zo!Live

Wanneer mediazo! uw website mag ontwerpen en realiseren, zorgen wij er meteen voor dat u zelf de inhoud (content) van uw website kunt aanpassen en beheren. Met de Zo!Live webmanager kunt u eenvoudig uw website of webshop actueel houden en beheren. Met de Zo!Live webmanager kunt u vanaf elke locatie en op elk gewenst moment van de dag, de structuur, de inhoud en de functies van uw website, eenvoudig aanpassen en bewerken.

Voor het gebruik van Zo!Live is geen speciale software nodig. Het enige wat u nodig heeft is een goed werkende computer die verbinding heeft met het Internet.

Standaard is de  Zo!Live webmanager uitgerust met de volgende functionaliteiten;

Inhoud aanpassen / Content management

Het is kinderspel om teksten en afbeeldingen van uw website te beheren. Met een complete en gebruiksvriendelijke editor kun u haast alle denkbare functies gebruiken bij het opmaken van de inhoud van uw website. Dankzij vooral ingestelde templates kunt u rekenen op een consistente opmaak van uw website.

Beheer van afbeeldingen, documenten en video

In de Zo!Live webmanager kunt u eenvoudig afbeeldingen, documenten of videobestanden vanaf uw eigen computer of een locatie op het Internet. Met enkele muisklikken kunt u deze bestanden direct gebruiken op uw website of webshop.

Upgrades

Zo!Live wordt voortdurend geoptimaliseerd en uitgebreid met de nieuwste functionaliteiten en volgens de nieuwste richtlijnen. Deze upgrades en uitbreidingen worden 'gratis' aan uw systeem toegevoegd.

Meer informatie over de Zo!Live webmanager? Neem dan direct contact met ons op!

De productmanager is de all-in-one oplossing voor het tonen en verkopen van uw producten online.
Combineer dit met een goede vindbaarheid inzake branding en overtuig uw onderneming door de toename van offerteaanvragen. Is het resultaat niet gewenst, ga dan aan tafel met de specialisten van mediazo! om te kijken hoe de conversie optimaal kan worden gezet.

Deze upgrades en uitbreidingen worden 'gratis' aan uw systeem toegevoegd. Meer informatie over de Zo!Live webmanager? Neem dan direct contact met ons op!

De productmanager is de all-in-one oplossing voor het tonen en eventueel verkopen van uw producten.
Combineer dit met een goede vindbaarheid inzake branding en overtuig uw onderneming door de toename van offerte aanvragen. Is het resultaat niet gewenst, ga dan aan tafel met de specialisten van mediazo! om te kijken hoe de conversie optimaal kan worden gezet.

Navigatie aanpassen

In tegenstelling tot veel andere content management systemen is de navigatie van uw website volledig zelf te beheren. Dit wil zeggen dat u, afhankelijk van uw webdesign, opbeperkt menu's kunnen worden aangemaakt en u de eigen structuur van uw website kunt bepalen.

Partner Badge Xolphin