Webdesign Sittard

Uw website professioneel en uniek ontworpen voor uw bedrijf

Onze grafische specialisten weten telkens weer aansprekende, creatieve en interactieve oplossingen te bedenken die worden doorvertaald naar professionele en gebruiksvriendelijke applicaties en websites. Onze websites zijn gemakkelijk zelf te beheren waarbij gebruik wordt gemaakt van ons eigen Content Management Systeem, Zolive. Hiermee beheert u gemakkelijk, eenvoudig en snel uw eigen website(s).

Met meer dan 10 jaar ervaring legt ons team van webdesigners zich toe op het creëren van interessante, inspirerende en goed communicerende websites. Vanuit uw doelen en wensen ontwikkelen wij een website die uw identiteit en propositie waarborgen. Essentieel voor een commerciële webdesign is dat deze uw (potentiële) klant een beleving biedt die hem of haar aanspreekt om datgene te doen wat u ze graag wilt laten doen.

Als geen ander weten wij dat uw website uw visitekaartje op het Internet is. Een website is steeds vaker verantwoordelijk voor de eerste indruk van een organisatie. Het is onze taak om te zorgen dat deze aansluit op uw identiteit en dat de aandacht van de bezoeker wordt vastgehouden.

Een goede website moet aan een aantal criteria voldoen. Allereerst moet uw website online uitstralen waar u in de praktijk voor staat. Daarnaast is transparantie van essentieel belang. Een heldere opbouw en helder geschreven teksten maken de eerste indruk op uw (potentiële) klant. Verder is de vindbaarheid van uw website in de verschillende zoekmachines een van de kritische succesfactoren. Bij mediazo! hanteren we een projectmatige aanpak bij het bouwen van uw website.

Inventarisatie en beeldvorming

Allereerst gaan we met u in gesprek. Wij willen graag weten waar u en uw bedrijf voor staat, welke merken, diensten en producten u vertegenwoordigd en welke doelen u heeft gesteld. Met dit beeld gaan wij verder voor u aan de slag. Een prachtig vormgegeven en helder opgebouwde website moet uiteraard ook voorzien worden van de juiste inhoud. Bij mediazo! ontwerpen we alle websites op basis van een CMS ( content management system ), dat even geavanceerd is als gebruiksvriendelijk. Ook zonder enige technische kennis van HTML of opmaakcodes is het hierdoor mogelijk om content ( inhoud ) op een heel ontvangervriendelijke manier aan te bieden en uw website te onderhouden. Dit kunnen uw eigen webredacteuren doen maar uiteraard is het ook mogelijk om deze service door de professionals van Mediazo! te laten verzorgen. De keuze laten we uiteraard aan u.

Meer weten over de webdesign mogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie? Neem dan direct contact met ons op!