Website analyse

Een webanalyse van uw bestaande website helpt u verder bij de (door)ontwikkeling van uw website of webshop. Wij analyseren uw website of webshop op meer dan 50 belangrijke punten en rapporteren onze adviespunten in een heldere en overzichtelijke rapportage. In deze rapportage wordt en stap-voor-stap uitgelegd welke adviespunten enverbeterpunten er kunnen worden toegepast om uw website technisch en gebruiksvriendelijk in te zetten.

Sluit uw website of webshop nog aan op uw doelen? Wordt er voldoende rendement behaald uit uw web-activiteiten? Misschien bent u nog helemaal niet actief op het Internet? mediazo! onderzoekt de mogelijkheden voor u.

Wanneer kiest u voor een webanalyse?

  • Wanneer de gewenste resultaten van uw online marketingactiviteiten uitblijven

  • Wanneer u het idee heeft dat er 'meer' uit te halen is

  • Wanneer u meer bezoekers op uw website wilt

  • Wanneer u meer wilt weten over de verbetermogelijkheden

  • Wanneer u actief wilt worden op het Internet

Wat kan mediazo! voor u betekenen met een webanalyse?

Dankzij de ervaring en kunde van onze specialisten kunnen wij de (nieuwe) mogelijkheden voor u in kaart brengen. Wij analyseren uw huidige digitale media en het gebruik van de online mediatechnieken. Vervolgens maken wij een plan van aanpak en helpen wij u uw Internet gebruik te optimaliseren.

Checkpunten webanalyse

Wanneer u kiest om een webanalyse te laten uitvoeren door onze specialisten dan ontvangt u een uitgebreide rapportage van uw website of webshop, getoetst aan meer dan 50 punten. Uw website of webshop wordt beoordeeld aan de hand van onze checklist. Deze bestaat o.a. uit een algemene check of uw website überhaupt voldoet aan de huidige eisen van het Internet, online marketing en social media.