Websites maken in Sittard

Responsive websites die werken! 

Bent u op zoek naar een nieuwe (responsive) website in Sittard e.o.? Goed voor u dat u deze pagina heeft gevonden! Mediazo! is specialist in het maken van website en internet marketing oplossingen voor bedrijven en organisaties. 

Natuurlijk wilt u ervoor zorgen dat uw diensten- en productenpallet zo goed mogelijk worden afgestemd op de wensen en behoeften van uw doelgroepen. De ontwikkelingen gaan zo snel dat elk jaar weer nieuwe vormen van (online) media ontstaan. Mediazo! helpt u verder de juiste route te vinden in het labyrinth van mogelijkheden.

De beste strategie

Uw website ( of webshop ) is het belangrijkste in uw online strategie. Mensen zoeken tegenwoordig niet meer in de "gouden gids" maar beginnen hun zoektocht online, in de bekende zoekmachines. Gevonden worden is daarom cruciaal! Uw website is niet enkel uw online visitekaartje. Het is de plek waar uw (potentiële) klant de eerste indruk van uw bedrijf of organisatie opdoet. Mediazo! gelooft in het helpen van ondernemingen met betaalbare websites, webshops en/of met aanvullende apps. Onze ervaring, expertise en referenties zorgen ervoor dat we vooraf een goede inschatting kunnen maken van de benodigde tools, middelen en investeringen. 

Responsive websites

Een website die zich aanpast naar de schermresolutie van de bezoeker, of anders gezegd, een website die zich automatisch aanpast naar de grootte van het scherm. Of dit nou een laptop, tablet of mobiele telefoon is. De website wordt altijd optimaal getoond op de verschillende schermformaten. 

Een website responsive maken houdt niet op bij het beschikbaar maken van de website op een telefoon of tablet. Door betrokken te blijven bij het proces verzorgen wij dat de essentie ook mobiel zichtbaar wordt. Een responsive website is kostenbesparend omdat er geen aparte website moet worden ontwikkelt.

De voordelen van responsive websites 

 • Optimaal gevonden worden met één website of webshop
 • Onderhoud uitvoeren vanuit één Content Management Systeem
 • Meten van alle bezoekersstatistieken ( één website, één Google Analytics code )

Meer informatie »

Maak een keuze uit één van onderstaande website pakketten:

Mobiele websites

Een mobiele website wordt ontwikkeld voor gebruikers met relatief kleine schermen. Mediazo! is in staat perfect vormgegeven mobiele websites te ontwikkelen die aansluiten op de wensen van de klant. Door optimalisatie kunnen deze websites beter worden gevonden in mobiele zoekmachines.

Wanneer u ook de mobiele internet gebruikers wilt bereiken is het belangrijk om ervoor te zorgen dat uw website compatibel te maken voor mobiele telefoons. Door de enorme opkomst van mobiel internet, smarthones en tablets, worden steeds meer bezoekers via het mobiele internet gestimuleerd. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat uw website of webshop goed zichtbaar is en goed functioneert op de diverse mobiele media.

Voordelen van mobiele websites

 • Zéér gebruiksvriendelijk, makkelijk in gebruik
 • Optimaal (mobiel) gevonden worden
 • Conversieverhogend

Een mobiele website of een responsive website? 

Welke keuze u maakt is afhankelijk van uw wensen, doelen en uw doelgroep. Neem contact met ons op om de mogelijkheden samen te bespreken. 

Meer informatie »

Apps

Een mobiele applicatie, voor iOS, Android of Windows Phone. Steeds meer bedrijven zien de kansen en mogelijkheden om zo hun doelgroep te bereiken. Mediazo! helpt u aan een succesvolle app voor iPhone, iPad of Android app. 

De ontwikkelingen omtrent het gebruik en de kwaliteit van (mobiele) apps gaan in sneltreinvaart. Het biedt u, als ondernemer een extra platvorm. Tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een mobiele telefoon, al dan niet met internet-verbinding. Deze telefoon heeft men altijd en overal bij zich. Niet onbelangrijk om hier even bij stil te staan en op in te spelen. 

Wij hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van mobiele applicaties voor diverse platformen. In de loop van de tijd hebben wij ons gespecialiseerd in HTML5 webapps en native iOS applicaties voor bedrijven. Door blijvende innovaties zijn wij in staat om juiste adviezen uit te brengen. Ons eigen design team helpt uw verder met de visuele uitwerking van de applicatie van moodboard tot de oplevering van een mobiele applicatie.

Webshops

Wanneer u overweegt een webshop te beginnen dan zijn er een aantal onderdelen waar u goed over na moet denken om van uw (toekomstige) webshop een succes te maken. Naast het concept en bedrijfsplan van de webshop is het belangrijk om ook aan de techniek en marketing de nodige aandacht te schenken. De specialisten van mediazo! helpen u graag verder met de ontwikkeling, de realisatie en ook het onderhoud van uw webshop. 

Simpele webshops bestaan niet!

Een webshop is niet "zomaar" even een website(tje) met daarop wat producten en/of diensten gepresenteerd. Een webshop is een volwaardige (online) winkel en verdiend daarmee ook de nodige aandacht. De zoektocht naar de optimale mix van prijs, product, promotie en presentatie vergt de nodige expertise, kennis en inspanning. 

De voordelen van een webshop van mediazo!

 • Goed vindbare webshops met bewezen techniek
 • Zéér gebruiksvriendelijk
 • Uitgebreide mogelijkheden en functies 

Wilt u ook succesvol zaken doen op het internet? Na een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze specialisten kunt u een prognose maken van de investeringen en (verwachte) resultaten. Wij helpen u graag verder op weg. 

Meer informatie »

Advies en consultancy

Mediazo! is specialist in het bouwen van websites, webshops & apps. Van advies tot conceptuitwerking en van realisatie tot onderhoud. Natuurlijk kunt u ons ook inschakelen voor websites-audits en waardebepalingen. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakkennis worden wij met grote regelmaat gevraagd voor advies en concultancy. Zo kunt u ons dus ook inzetten voor een specifiek adviestraject, onderhandelingen en consultancy. Het is zelfs mogelijk om één ( of meerdere ) experts gedetacheerd in te zetten voor uw bedrijf. Wij vinden (samen) altijd een manier waarmee we onze kennis en ervaring kunnen inzetten voor uw organisatie. 

Waarom kiezen voor mediazo! 

 • Eigen (inhouse) expertise op alle vlakken
 • Bewezen methodieken
 • "Made in the Netherlands"