Websites

Websites, webshops en webdesign

Bij het kiezen van de juiste partner is het van groot belang dat u niet enkel op prijs vergelijkt. Het ontwikkelen van een website of webshop gaat verder dan alleen een mooi webdesign of leuke functionaliteit. Bij de ontwikkeling van een (nieuwe) website of webshop houden wij uiteraard rekening met uw persoonlijke wensen en adviseren wij u over de mogelijkheden. Uw website of webshop wordt telkens volgens de richtlijnen van o.a. Google geoptimaliseerd en gerealiseerd.

Webdesign

Een goede website moet aan een aantal criteria voldoen. Allereerst moet uw website online uitstralen waar u in de praktijk voor staat. Daarnaast is transparantie van essentieel belang. Een heldere opbouw van het webdesign en helder geschreven teksten maken de eerste indruk op uw (potentiële) klant. Verder is de vindbaarheid van uw website in de verschillende zoekmachines een van de kritische succesfactoren. Wij hanteren een projectmatige aanpak bij het bouwen van uw website.

Webshops

Webshops zijn niet meer weg te denken en vormen een groter onderdeel op het Internet. Wij hebben ingespeeld op deze groeiende markt en hebben een eigen 'webshop' module ontwikkeld. Deze webshop module bevat veel specifieke functionaliteiten zoals productbeheer, klant- en orderbeheer. Kortom, alles wat u nodig heeft om een succesvolle en klantvriendelijke webshop op het Internet te voeren.

Webapplicaties

Elk bedrijf of organisatie loopt dagelijks tegen nieuwe uitdagingen aan. De marktomstandigheden en groeiende concurrentie eisen van bedrijven om alert te blijven en te reageren op deze ontwikkelingen. Wij bieden oplossingen en maatwerk in de vorm van webapplicaties op uw bedrijfsprocessen vloeiend en effectief te laten verlopen. 

Landingspagina

Een landingspagina of ook wel actiepagina genoemd is een specifieke webpagina in de look en feel van uw eigen website. Met een landingspagina kunt u bepaalde acties, producten en/-of diensten van uw bedrijf of organisatie beter onder de aandacht brengen. Een landingspagina is geoptimaliseerd voor één zoekwoord of zoekwoordcombinatie waarmee u gerichte bezoekers op uw website kunt genereren. Onze landingspagina's worden continu voor u gemonitord en ontvangt u maandelijks rapportage van de statistieken en posities.

Onderhoud

Het beheer van uw website of webshop is goed zelf te doen, toch blijkt in de praktijk dat bedrijven en organisaties tegen problemen aanlopen bij het beheer of onderhoud van een website of webshop. Wij helpen u bij het onderhouden van uw website, door uw website te voorzien van een content management systeem kunnen er snel en gemakkelijk aanpassingen in uw 'content' worden doorgevoerd. Bij contentmanagement kunt u denken aan zaken zoals het aanpassen van teksten, afbeeldingen, formulieren en producten.

Partner Badge Xolphin