Zoekmachine adverteren en advertenties

Zoekmachine advertenties kunnen ervoor zorgen dat uw website (tijdelijk) zichtbaar is op de eerste resultaatpagina's van zoekmachines. Met zoekmachine advertenties  'koopt' u tijdelijke posities in de zg. gesponsorde resultaten van de betreffende zoekmachines. Hierbij noemen we Google AdWords als bekend voorbeeld. Om ervoor te zorgen dat u een goed rendement behaald uit uwzoekmachine advertentie campagnes kunt u ervoor kiezen om het beheer van deze campagnes door ons te laten uitvoeren. Onze zoekmachine specialisten verzorgen en managen u online campagnes voor een optimaal bereik tegen de laagst mogelijke kosten.

Wat is zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren, ook wel SEA (search engine advertising) genoemd, is een veel gebruikte online marketing oplossing om uw dienst, bedrijf of product direct onder de aandacht te brengen.

Zoekmachines ( o.a. Google, Bing en Yahoo ) geven u de mogelijkheid om te adverteren met kleine tekstadvertenties, vaak rechts en ook boven de organische resultaten. Het meest bekende advertentieprogramma is natuurlijk Google AdWords.

Hiernaast ziet u een voorbeeld van de advertentieplekken bij de organische zoekresultaten.

 

 

Waarom zoekmachine adverteren?

Zoekmachine adverteren helpt u om beter en sneller gevonden te worden door (potentiële) klanten. Zoekmachine adverteren is ten opzichte van andere advertentievormen. Zoekmachine adverteren is relatief goedkoper en kan gericht gebruikt worden om potentiële klanten naar uw bedrijf te lokken.

Hoe werken de zoekmachine advertenties voor uw bedrijf?

Door plaatsing van kleine tekstadvertenties of banners naast de organische zoekresultaten in o.a. Google, kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf, dienst of product, prominent onder de aandacht wordt gebracht op top posities. Hiermee weet u absoluut zeker dat uw website gezien én gevonden zal worden door potentiële klanten in uw niche markt.

Beheer en management zoekmachine advertenties

De zoekmachine specialisten van Marketing en Internetbureau Mediazo! uit Sittard helpen u graag verder met het beheer en management van uw zoekmachine advertentie campagnes. Onze accountmanagers informeren u graag over de mogelijkheden en juiste inzet van zoekmachine adverteren voor uw bedrijf of organisatie. Neem contact met ons op voor meer informatie of vrijblijvende afspraak.

Conversie en Google Analytics

U bent uiteraard meer geïnteresseerd in het aantal leads die uw website genereert dan de bezoekers aantallen op uw website. Daarom is het belangrijk om het succes van uw website te gaan bepalen aan de hand van het aantal conversies. Dit zijn doelen die u samen met ons bepaald, bijvoorbeeld; het verzenden van een contactformulier of de online aankoop van een dienst of product. Pas wanneer u weet hoeveel, maar ook welke mensen op uw website reageren, kunt u het maximum uit uw investeringen halen.

Zoekmachine adverteren is een bewerkelijk proces. Regelmatig bijsturen en evalueren is daarbij van cruciaal belang. Dankzij o.a. Google Analytics beschikt u over uitgebreide bezoekers statistieken en kunnen we uw website bijsturen waar nodig.

Zoekmachine advertenties en zoekmachine optimalisatie

Zoekmachine advertenties en zoekmachine optimalisatie zijn uitstekend te combineren. Zoekmachine adverteren richt zich met name op de directe impulsen terwijl u met zoekmachine optimalisatie bouwt aan uw reputatie op het Internet. In beiden gevallen is elke 'case' maatwerk en informeren wij u graag verder over de mogelijkheden én vooral ook, onmogelijkheden op gebied van Zoekmachine marketing.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van zoekmachine adverteren voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op!

 

Partner Badge Xolphin