Google Partner

Als certified Google Partner kunt u rekenen op TOP kwaliteit

Door het gigantische aanbod in "online marketing bureaus" is het vaak lastig om het kaf van het koren te scheiden en een garantie te vinden voor kwaliteit, professionaliteit en transparantie. Om dit probleem op te lossen heeft Google besloten marketingbureaus die aan strikte criteria voldoen te belonen met de Google Partner status. Op deze manier bent u verzekerd van kwaliteit. Aangezien de internet marketeers van mediazo! aan deze kwaliteitseisen voldoen, mogen zij zichzelf "Google Partner" noemen en het badge gebruiken. 

Klik op het Google Partner Badge voor de geverifieerde status van mediazo! 

Wanneer ben je een Google Partner?

Om zich Google Partner te mogen noemen moet het marketingbureau voldoen aan 3 fundamentele vereisten. Alleen als deze zijn vervult is een marketingbureau " Google Partner ". Bij mediazo! vinden wij het een uitstekende zaak dat Google het Partnerprogramma heeft ingevoerd omdat zo de inzet en vaardigheden worden beloond en gebrek juist wordt afgestraft. Hierdoor kunt u, als klant, erop vertrouwen dat uw internet campagnes in goede handen is. 

Google Partner Examen

Een marketingbureau en zijn internet marketeers moeten verplicht bepaalde examens met succes afleggen om zowel de basisbeginselen als geavanceerde methodes van het online adverteren onder de knie te krijgen. Al onze internet marketeers hebben deze examens met succes afgelegd en mogen zich daarom dan ook Google Partner noemen en het Google Partner badge gebruiken.

Google Partner Kwaliteitscontrole

Google voert regelmatig een strenge kwaliteitscontrole uit van de online internet marketing campagnes die het marketingbureau beheert. Als een marketingbureau niet aantoont dat het over de nodige praktijkkennis en vaardigheden bezit, kan de Google Partner-status weer ingetrokken worden. Aangezien wij over beiden beschikken en onze campagnes uitstekend beheren zijn wij Google Partner. Op deze manier bent u verzekert van een professioneel en kwalitatief hoogstaand beheer en management van uw internet marketing campagnes.

Beheerde budgetten Google Partner

Het marketingbureau moet een bepaald totaal budget beheren. Immers, hoe meer budget een marketingbureau beheert, hoe meer ervaring en vertrouwen het heeft van haar klanten. Gezien het aantal trouwe klanten dat ons hun internet marketing campagnes laten beheren, komen wij ruimschoots in aanmerking voor deze voorwaarde. Voor meer info zie de Google Partner website or What is a Google Partner.

Google Adwords Programma

Met het Google Adwords programma kunt u direct genieten van resultaat. Met Google Adwords kunt u op een snelle manier (nieuwe) klanten werven, waar en wanneer u dat maar wilt. U betaalt enkel per klik en heeft uw budget volledig in de hand. Onze Internet Marketeers adviseren u graag verder over de mogelijkheden en onmogelijkheden voor uw bedrijf of organisatie. Als Google Certified Partner hebben wij de nodige expertise in huis om u snel verder op weg te helpen. 

Direct meer klanten werven

Google Ads zijn de advertenties in de Google zoekresultaten die boven en naast de andere zoekresultaten staan. Ze zien er uit als gewone zoekresultaten, maar er staat in het geel “Adv.” voor, omdat het om een advertentie gaat. Op deze manier lokt u meer bezoekers naar uw website of webshop, met meer klanten als gevolg.

Adverteren wanneer u dat wenst 

De kracht van Google Ads bestaat erin dat u exact kunt bepalen waar en wanneer u wilt dat uw advertenties verschijnen. U kunt bijvoorbeeld klanten in heel Nederland aantrekken, of juist lokaal of regionaal in de gemeentes rondom u. Daarom zijn Google Ads er op de maat van elke onderneming, groot of klein, multinational of KMO.

U betaalt enkel per klik

Met Google Ads betaalt u enkel als ‘zoekers’ daadwerkelijk op uw advertentie klikken en uw website bezoeken. Zo bent u natuurlijk verzekerd van een onmiddellijk resultaat. Bovendien bepaalt u zelf uw maandelijks Google ‘klikbudget’. Zo kunt u genieten van gerichte marketing van uw bedrijf bij de juiste doelgroep.

Zoekmachine adverteren ( SEA )

Hieronder treft u een drietal producten aan uit ons dienstenpakket. Klik op één van de afbeeldingen voor meer informatie en specificaties. Wilt u meer informatie ontvangen over wat onze internet marketeers voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op! 

Domineren in Google

Combineer zoekmachine optimalisatie (SEO) met zoekmachine adverteren (SEA) en domineer de zoekresultaten in Google. 

Door zoekmachine optimalisatie (SEO) te combineren met zoekmachine adverteren (SEA) heeft u de mogelijkheid om in de zoekresultaten van Google te domineren met relevante zoekopdrachten voor uw organisatie. Deze combinatie zorgt ervoor dat u meer traffic en een verbetere CTR ( click-through-rates ) zult ervaren. Uit onderzoek van Search Engine Watch blijkt dat door het combineren van SEO & SEA tot wel 200% meer conversies kunnen worden gerealiseerd. Uit ditzelfde onderzoek blijkt dat 91,5% van de Google-gebruikers enkel de topresultaten op de eerste zoekpagina bezoeken bij hun zoektocht naar een product of dienst. Reden te meer om in contact te komen met de internet marketeers van mediazo!. Op onze website leest u meer over zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren.

Zoekmachine optimalisatie ( SEO ) 

Hieronder treft u een drietal producten aan uit ons dienstenpakket. Klik op één van de afbeeldingen voor meer informatie en specificaties. Wilt u meer informatie ontvangen over wat onze internet marketeers voor uw bedrijf of organisatie kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op!