Internet Marketing

Goed online gevonden worden

Internet marketing is een ruim begrip en is een belangrijk onderdeel van uw (online) marketingmix. Wie wil scoren op het Internet, moet in eerste plaats goed gevonden worden natuurlijk. Internet Marketing is relatief goedkoper dan elke andere alternatieve advertentiemethode en direct meetbaar! Profiteer ook van de kansen in deze groeiende markt en wees uw concurrentie voor! Internet marketing wordt ook wel online marketing genoemd.

Onze ervaring, expertise en referenties zorgen ervoor dat we vooraf een goede inschatting kunnen maken van de benodigde middelen, investeringen en de daarbij behorende verwachtingen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van internet marketing voor uw bedrijf? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak met één van onze accountmanagers. 

Online adverteren

Online adverteren kan op veel verschillende manieren. Elke advertentievorm heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Online adverteren helpt om beter en sneller gevonden te worden door relevante bezoekers voor uw specifieke niché. 

Online adverteren is vele malen goedkoper en efficiënter dan traditionele advertentiemethodes. Door plaatsing van banners en/of tekstadvertenties worden er direct bezoekers naar uw website(s), landingspagina(s) of sociale media geleid. 

Voordelen online adverteren

Online adverteren brengt veel voordelen met zich mee t.o.v. traditionele advertentiemethodes; 

 • Snel en meetbaar resultaat
 • Meer bezoekers
 • Hogere conversies 

Onze oplossingen

Mediazo! helpt u graag verder met uw online advertentiecampagnes. Wij adviseren u welke vorm van online adverteren het beste bij uw bedrijf en branche past om zo uw doelstellingen te bereiken. 

Meer informatie »

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie of ook wel SEO genoemd is vandaag de dag een onmisbaar ingrediënt van uw online strategie. Wie wil scoren op het Internet, moet in de eerste plaats gevonden worden! Zoekmachine optimalisatie zorgt ervoor dat uw website(s), landingspagina(s) of webshops beter gevonden worden in de topresultaten van zoekmachines als Google & Bing. Mediazo! helpt u dit te bereiken. 

Zoekmachine optimalisatie begint bij de verbetering van uw website(s): de technische opbouw, de content (inhoud) en de links die van en naar uw website komen. Zoekmachine optimalisatie zorgt o.a. voor 

 • Betere zichtbaarheid in de organische resultaten!
 • Meer en verbeterde topposities in o.a. Google
 • Meer relevant verkeer op uw website(s)

Zoekmachine optimalisatie is een continu proces. Regelmatig bijsturen en evalueren is daarbij van cruciaal belang. Mediazo! is specialist in zoekmachine optimalisatie en helpt uw bedrijf beter gevonden te worden op relevante zoekwoorden en zoekwoorden combinaties. Om uw doelen te bereiken hebben wij een drietal producten beschikbaar om uw doelen te bereiken. 

Meer informatie »

Sociale Media Marketing

Profiteren van de kansen en mogelijkheden van Sociale Media

Bezoekers komen niet "zomaar" naar uw sociale media kanalen. U zult met ze in "gesprek" moeten komen. Hierdoor leert men uw website en bedrijf beter kennen wat de kans groter maakt dat deze uiteindelijk ook tot conversie overgaan. Wanneer u actief met aan de slag gaat is het belangrijk om eerst de domeinen te claimen op de meest bekende sociale media kanalen als Facebook, Google+, Twitter, Linkedin, Instagram en mogelijke andere kanalen die interessant kunnen zijn in uw specifieke branche of niché. 

Welke sociale media zijn voor u geschikt? 

Niet elk sociaal media kanaal is geschikt voor uw bedrijf en/of niché. Zo is Linkedin bijvoorbeeld beter geschikt voor B2B, terwijl B2C producten het juist beter doen op Facebook, Instagram en Google+. De Internet Marketeers van mediazo! denken graag met u mee over uw sociale media strategie en de invulling ervan. 

Fanpages & Companypages

Een fanpage of companypage is een goed medium om uw "sociale" kant te laten zien en direct in contact te komen met de doelgroep en klanten van uw bedrijf. Mediazo! helpt u graag met het ontwerp, de inrichting, realisatie en onderhoud van uw fan- en companypages. 

Adverteren op Sociale Media

Naast de bekende tekstadvertenties en banners in zoekmachines is het adverteren met content, banners en video-boodschappen op sociale media een interessante aanvulling of alternatief. Met het adverteren op bekende sociale mediakanalen bereikt u direct een groot publiek. 

Het adverteren op bekende sociale media kanalen zoals Facebook, Linkedin en Youtube draagt bij aan de bekendheid en populariteit van uw website(s), landingspagina(s) of branded sociale media kanalen. Door plaatsing van banners en video-advertenties op- en in diverse media is er direct meer aandacht en exposure voor uw product, dienst, actie of aanbieding door presentatie van sociale media netwerken. 

Social Media Monitoring

Met Social Media Monitoring blijft u geïnformeerd wat er over uw bedrijf of merk gezegd wordt op sociale media. Zo weet u precies wie wat zegt, en wanneer. Hiermee kunt u uitstekend inspelen op klachten, referenties en het imago van uw bedrijf. 

Meer informatie over social media

Wilt u ook weten hoe Social Media uw bedrijf kan helpen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze accountmanagers. 

Remarketing

Herhaling werkt! Remarketing is dé methode om "twijfelende" bezoekers om te zetten in converterende klanten. Wij helpen u om bezoekers van uw website ook elders te herinneren aan uw merk of bedrijf met als doel een conversie te realiseren. 

Wanneer een bezoeker eenmaal op uw website is geweest, dan kunt u deze d.m.v. remarketing (opnieuw) benaderen met een algemene campagne of specifiek aanbod. Door middel van banners en tekstadvertenties zorgen wij ervoor dat uw bedrijf gezien wordt. Zelfs dynamische advertenties zijn mogelijk, denk hierbij aan advertenties met een specifiek product uit uw product- en dienstenpallet. 

Remarketing is vooral interessant om in te zetten bij conversieoptimalisatie. Met remarketing kunt u uw websitebezoekers in elke fase van het verkoopproces bereiken. Zowel in de bewustwordingsfase, oriëntatiefase, vergelijkingsfase en het doel de koopfase. 

Meer weten over wat remarketing voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Email marketing

Email marketing is direct marketing via het Internet. Email marketing is een relatief goedkope manier om uw (potentiële) klanten te bereiken. Zeker wanneer u al beschikt over emailadressen van mensen die hun interesse in uw dienst, product of bedrijf al hebben getoond. Email marketing ( ook wel e-mailings genoemd ) zijn tot ruim 25x goedkoper dan "offline" alternatieven en zijn daarnaast makkelijk af te stemmen op actualiteiten. 

Bij mediazo! bent u aan het juiste adres wanneer u op zoek bent naar de tools, advies en uitvoering om ook succesvolle emailmarketing toe te passen voor uw bedrijf. 

Email marketing is geschikt voor kleine én grote adressenbestanden en maakt het mogelijk om uw (potentiële) klanten met een persoonlijke boodschap gericht te benaderen. 

Zelf doen of laten verzorgen

Wij leveren u de tools waarmee u zelf gemakkelijk email, nieuwsbrieven, mailings en automatische berichten kunt versturen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw complete email marketing door de specialisten van mediazo! te laten verzorgen. 

Anti-spam wetgeving

Mediazo! volgt de Spam wetgeving op de voet en kunnen u hierin ook advies geven wanneer u ervoor kiest om zelf uw email marketing uit te voeren. 

Audits

Een audit van uw bestaande website helpt u verder bij de (door)ontwikkeling van uw website of webshop. Wij analyseren uw website of webshop op meer dan 50 belangrijke punten en rapporteren onze adviespunten in een heldere en overzichtelijke rapportage. In deze rapportage wordt en stap-voor-stap uitgelegd welke adviespunten en verbeterpunten er kunnen worden toegepast om uw website technisch en gebruiksvriendelijk in te zetten.

Sluit uw website of webshop nog aan op uw doelen? Wordt er voldoende rendement behaald uit uw web-activiteiten? Misschien bent u nog helemaal niet actief op het Internet? mediazo! onderzoekt de mogelijkheden voor u.

Meer informatie »

Internet marketing | mediazo! | Online marketing oplossingen

Advies & Analyse

Mediazo! is specialist in Internet Marketing. Van advies tot uitvoering en van onderhoud tot complete workshops om het maximale rendement uit Internet Campagnes te behalen. 

Internet Marketing is een ruim begrip en kan bestaan uit o.a. adverteren, optimaliseren en contentmarketing. Mediazo! is Specialist en staat voor elke onderneming, klein of groot, klaar met producten en diensten die toepasbaar zijn in elke marketingmix van elk bedrijf. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem daarom eens contact op met één van onze specialisten. 

 • Meer bezoekers op uw website(s)
 • Meer exposure en branding
 • Meer resultaten en conversies
 • Meetbare resultaten! 

Specialist in internet marketing

Mediazo! is specialist in internet marketing. Van advies tot uitvoering en van onderhoud tot complete workshops om het maximale rendement uit Internet Marketing Campagnes te behalen. 

Internet Marketing is een ruim begrip en kan bestaan uit o.a. SEO, SEA, Contentmarketing en nog veel meer. Mediazo! is specialist en staat voor elke onderneming, klein of groot, klaar met producten en diensten die toepasbaar zijn in elke marketingmix van elk bedrijf. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem daarom eens contact op met één van onze specialisten. 

Meer bezoekers op uw website(s)

 • Meer exposure en branding
 • Meer resultaten en conversies
 • Meer (meetbare) posities in o.a. Google