Adverteren hoeft niet duur te zijn

1 min. lezen

Overzicht

Adverteren voor uw bedrijf kan een behoorlijke kostenpost zijn. Daarnaast is het vaak lastig om te meten hoe effectief uw advertentiecampagnes zijn. Met Google Adwords heeft u een alternatief om zeer gericht te adverteren en uw resultaten te meten (en verbeteren). 

Google Adwords is het advertentieprogramma van Google waarmee u online kunt adverteren in de zoekresultaten van Google op relevante zoektermen voor uw bedrijf, dienst of product. Met Google Adwords kunt u extreme resultaten behalen, zeker omdat het mogelijk is om bovenaan in Google getoond te worden. Het grote voordeel van het advertentieprogramma is natuurlijk dat u, letterlijk, binnen enkele minuten bovenaan in de zoekresultaten van Google kunt komen.

Bij Google Adwords betaald u per klik op de (tekst)advertentie. Iemand zoekt op een bepaalde zoekterm en vervolgens wordt ook uw advertentie weergegeven bij de "gesponsorde" resultaten. Wanneer de bezoeker op uw advertentie klikt dan betaalt u daar een bepaald bedrag voor. Op onze website leggen we verder uit wat het Google Adwords programma voor uw bedrijf kan betekenen.

Voordat u aan de slag gaat met Google Adwords is het belangrijk om te weten dat het niet even "zomaar" iets is wat u in de avonduren of op een regenachtige zondagmiddag zelf doet. Google Adwords is een specialisme. Niet voor niets dat Google u zelf daarom dan ook doorverwijst naar een certified Google partner. Hiermee bent u er tenslotte zeker van dat uw advertentiecampagnes zullen presteren en u kunt profiteren van alle voordelen.

Neem een kijkje op onze website en lees meer over zoekmachine adverteren en o.a. Google Adwords. Bent u geïnteresseerd? Neem dan eens vrijblijvend contact op met de internet marketeers van MediaZo! te Sittard.

Publicatiedatum 10/12/2014