Adverteren in Limburg (en daarbuiten)

1 min. lezen

Overzicht

Reclame in Limburg nodig?

De juiste aandacht voor uw dienst of product

Bent u op zoek naar reclame in Limburg? Wilt u ook meer bezoekers op uw website en meer rendement uit uw advertentiecampagnes genieten? Reclamebureau MediaZo! helpt u bij het samenstellen van de juiste marketing en mediamix voor uw bedrijf. 

Adverteren in Limburg

Adverteren in Limburg

Aandacht is momenteel een schaars goed, zeker voor commerciële boodschappen. Het respect voor de afzender bepaalt in toenemende mate of een boodschap wordt beluisterd of bekeken. Dagblad de Limburger en Limburgs Dagblad hebben in dat opzicht een unieke positie. Sinds jaar en dag zijn deze kranten de gerespecteerde brenger van nieuws en betekenis. Dagblad De Limburger en Limburgs Dagblad zijn zeer goed gelezen krant; u als adverteerder profiteert van die aandacht.

Online regionale marketing

Online marketing bestaat o.a. uit zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine marketing (SEM), zoekmachine adverteren (SEA), linkbuilding en online campagnes. Online marketing is er voornamelijk op gericht om meer relevante bezoekers naar uw website of webshop te genereren.

Landingspagina's

Een landingspagina, of ook wel actiepagina genoemd, is een specifieke webpagina in de look en feel van uw eigen website. Met een landingspagina kunt u bepaalde acties, onderwerpen, producten en/of diensten van uw bedrijf of organisatie beter en gericht onder de aandacht brengen. Een landingspagina is geoptimaliseerd voor één zoekwoord ofzoekwoordcombinatie van maximaal 3 tot 4 woorden waarmee u gerichte bezoekers op uw website kunt genereren. Onze landingspagina's worden continu voor u gemonitord en ontvangt u maandelijks rapportage van de statistieken en posities.

Offline marketing

Offline marketing is een ruim begrip. Op deze website informeren wij u daarom over de meest gebruikte marketing diensten en producten die wij voor onze klanten inzetten. Onder offline marketing verstaan wij o.a. een advertentie in dagbladen en tijdschriften, huis-aan-huis of gepersonaliseerdemailings, promotieteams en buitenreclame.

Publicatiedatum 19/07/2012