Lokaal gevonden worden in Google

1 min. lezen

Overzicht

De online vindbaarheid van een website of webshop wordt steeds belangrijker. Met een mooi design bent u er nog niet, er moeten natuurlijk ook geïnteresseerde en relevante bezoekers op uw website of webshop komen. En met name het stukje "geïnteresseerde" is een onderdeel wat door veel bedrijven nog wordt vergeten. Want, wat heeft u eraan wanneer 100 bezoekers per dag uit Zeeland op uw website terecht komen wanneer u enkel in Limburg en Brabant actief bent?

Lokale zoekmachine optimalisatie (SEO)

Lokale zoekmachine optimalisatie is een manier om lokale en regionale bezoekers te trekken naar uw website of webshop. Wanneer u op zoek bent naar een makelaar in de buurt van Margraten, dan is de kans groot dat uw potentiële klant in Google zoekt op "makelaar Margraten" of "makelaar Zuid-Limburg". Het is daarom dan ook belangrijk dat ook uw website gevonden gaat worden op lokale zoektermen.

Hoe zorgt u ervoor dat ook uw bedrijf lokaal gevonden wordt?

Er zijn meerdere manieren om ervoor te zorgen dat ook uw bedrijf lokaal gevonden word. Wij noemen dit lokale zoekmachine optimalisatie. Regelmatig publiceren wij op onze website tips en weetjes waarmee u (of uw webbouwer) aan de slag kan om ook uw website zoekmachine vriendelijk te maken.

Natuurlijk kunt u ook altijd de expertise van onze internet marketeers inschakelen om ook uw website (beter) vindbaar te maken in Google. Neem eens vrijblijvend contact met ons op of neem eens een kijkje op onze website, www.mediazo.nl om te lezen wat MediaZo! voor uw bedrijf kan betekenen.

Publicatiedatum 17/12/2014