Zoekmachine positionering en optimalisatie van uw website

NEWS_READING_TIME_LESSTHAN 1 NEWS_READING_TIME_MINUTE.

Overzicht

Hoe wordt uw website gevonden en hoe is het gesteld met de zoekmachine positionering van uw website? De belangrijkste vraag is natuurlijk hoe deze posities in o.a. Google kunnen worden verbeterd?

Zoekmachine posities

Er zijn verschillende (online) tools beschikbaar om de posities van uw website te meten. Een voorbeeld hiervan is bijvoorbeeld de tool van SEO Lab. 

Welke punten beïnvloeden de posities van mijn website?

Er zijn tal van factoren die de positie van uw website in de zoekresultaten beïnvloeden. Daarnaast is Google ( en overige zoekmachines ) continu bezig om het algoritme te vebeteren om de beste zoekresultaten te tonen aan de gebruiker. In een handig overzicht kunnen wij een vrijblijvende SEO-check voor uw bedrijf verzorgen waarbij uw website op meer dan 200 punten wordt getest. 

Ik wil meer en betere zoekmachine posities

Bij MediaZo! bent u aan het juiste adres wanneer u de posities van uw website in o.a. Google wenst te verbeteren. Na een gedegen onderzoek adviseren wij u geheel vrijblijvend over de mogelijkheden en kansen van uw website. Wanneer u de adviespunten verwerkt zult u merken dat uw website steeds beter zal presteren en er meer relevante bezoekers op uw website terecht komen. 

Voordelen zoekmachine marketing

  • Meer relevante bezoekers op uw website
  • Verbeterde posities in o.a. Google
  • Vertrouwen door top posities

Meer informatie over zoekmachine optimalisatie of zoekmachine adverteren? Neem dan contact op met MediaZo! via 046-458 85 05 of mail ons.

Publicatiedatum 21/08/2012