Online visueel adverteren

Werf bekendheid door op de juiste plaatsen te adverteren. Zorg voor herkenbaarheid door het visueel aan te kleden in de huisstijl van uw bedrijf.

Een online bannerset laten ontwikkelen is voordelig voor uw aanwezigheid op internet. Online visueel adverteren geeft vele malen meer rendement dan geprinte advertenties. Mediazo! ontwikkelt deze banners voor u. Van eenvoudige banners tot geanimeerde HTML5 banners, wat uw voorkeur geniet. Deze keuze is met name afhankelijk van uw doelgroep.

Adverteren direct aan uw doelgroep

Door handige gebruikersdata worden uw banners selectief getoond.

Het voordeel van deze vorm van adverteren is dat de banners direct aan uw doelgroep worden getoond. Bijvoorbeeld; u heeft een autobedrijf; in dit geval worden de banners enkel getoond op websites die door personen met deze interesse zijn bezocht of een zoekhistorie hebben met dit onderwerp.

Eigen creatieve & opvallende uitstraling

Naadloos afgestemd op uw huisstijl.

Uw bedrijf heeft een huisstijl (zo niet; meer info). Om te zorgen dat de advertenties direct herkenbaar zijn kleden we deze aan met uw huisstijl. De visuele advertenties zijn getest om te zorgen dat de interesse van de gebruiker gewekt wordt.