MediaZo adviseert u graag vrijblijvend met de juiste mix of stappen!

Waarom is internet/online marketing belangrijk ( ook voor u )?

Internet biedt op het gebied van marketing talloze mogelijkheden. Internet marketing, ook wel online marketing genoemd, omvat alle vormen van het promoten van je producten of diensten via het internet. 95% van de bedrijven heeft baat bij een actieve internet aanwezigheid. Waarom?

  • Internet is toegankelijk voor iedereen
  • Internet adverteren is doelgericht
  • Online marketing is goed meetbaar
  • Voor elk type bedrijf toereikend
  • Het bijsturen van uw strategie is gemakkelijker dan ooit
  • Online Marketing is meetbaar en geeft u snel inzicht in de resultaten
  • U heeft niet alleen inzicht in uw eigen resultaten maar ook in die van uw concurrenten
  • Het gelijktijdig implementeren van meerdere marketingstrategieën geeft u de mogelijkheid om te toetsen wat het beste voor u werkt

Bekijk uw eigen zoek gedrag, u raadpleegt wellicht 9 van de 10 keer ook het internet alvorens u iets gaat aanschaffen, gaat uit eten, een bepaalde dienst nodig heeft etc. Wees ook aanwezig naast (vooral boven)  uw concurrent wanneer men uw product of dienst zoekt. En wek interesse bij potentiele klanten die er niet eens specifiek naar op zoek zijn. Wij helpen u graag verder.

Het is namelijk geen toekomst meer maar een must als u zich online wilt profileren!

Wat moet u dan kiezen uit alle mogelijkheden?

Er bestaan inmiddels zoveel kanalen dat u de bomen door het bos niet meer ziet. Waar moet u nou mee beginnen? Welk kanaal kan ik het beste inzetten? En zo zijn er nog een tal van vragen wanneer u aan internet marketing wilt beginnen, neemt u daarom een professionele bedrijf in handen die u adviseert op basis van uw doel en meedenkt met uw strategie. [Internet marketing begint in de basis met uw eigen website en daarnaast alle tools en kanalen eromheen.]

Hierbij lichten wij graag een aantal mogelijkheden kort toe;

1.       Adverteren met Google Adwords
mediazo! heeft de Google Partner status weten te behalen, dit is voor u een keurmerk dat wij aan alle richtlijnen van Google voldoen en de over de juiste kennis beschikken. Daarnaast kunnen wij u samen met Google gepaste voorstellen doen o.b.v. uw wensen.

Voordelen: zodra de campagne is ingericht en van start gaat bent u meteen zichtbaar! Specifieke target mogelijkheden. Het verkeer op de juiste wijze informeren en stimuleren ongeacht in welke fase de klant zich bevind volgens het  See-Think-Do principe.

2.       Optimaliseren
Door zijn jarenlange opgebouwde kennis & ervaring weet MediaZo op welke facetten er kan worden verbeterd en geoptimaliseerd, aangezien alle specialisme in huis is kan MediaZo snel schakelen op alle gebieden van techniek tot grafisch. Op alle vlakken word rekening gehouden met de laatste ontwikkelen zodat u in de basis ten alle tijden goed vindbaar bent.

Voordelen: Alle specialisme & kennis in huis. Mediazo! werkt vanuit de internet marketing gedachte. Lange termijn investering.

3.       Sociale media adverteren

Er zijn inmiddels veel sociale media kanalen, wij kijken samen met u waar u momenteel al zichtbaar bent en/of dit de juiste kanaal is tov uw doelgroep. Daarnaast adviseren wij de mogelijkheden om te adverteren via dit/deze media kanaal, indien dit bij uw doelgroep past. Graag ontlasten wij u in deze tijdrovende klus, en helpen u aan een betrouwbare/professionele uitstraling binnen uw kanaal of kanalen.

Voordelen: Wij adviseren en denken mee in uw strategie, kijken met u verder dan alleen het adverteren en helpen/adviseren u hoe u het beste deze kanalen kunt gebruiken. Stemmen eventuele uitingen i.c.m. andere adverteer kanalen, mediazo! helpt u met de juiste mix en stemt dit strak op elkaar af om het optimale bereik te behalen. Goedkopere alternatief dan bepaalde andere adverteer diensten/mogelijkheden.

Waarom een vrijblijvende afspraak met MediaZo internet marketing?

1.       Wij halen de barrière tussen uw website techniek en vindbaarheid weg

2.       Wij kiezen voor een lange termijn relatie

3.       Groeien graag met u mee op verschillende vlakke

4.       Kijken vanuit een ander perspectief naar uw doel/wens, en samen met uw kennis komen we tot de beste strategie / aanbod

5.       Wij groeien met u mee

6.       Denken mee met uw budgetten

7.       Adviseren een mix aan mogelijkheden die duidelijk zijn en op elkaar zijn afgestemd

8.       Succesvolle online marketing vereist wel een goede strategie!

Laat u ook adviseren op het gebied van internet marketing

Partner Badge Xolphin