Mobiel bezoek funda sterk gestegen

NEWS_READING_TIME_LESSTHAN 1 NEWS_READING_TIME_MINUTE.

Overzicht
Het bezoek aan de mobiele platforms van huizensite funda is het afgelopen jaar fors gestegen. Via de mobiele sites en de apps kwamen in mei 2013 alleen al bijna 7 miljoen bezoeken binnen. In totaal komt nu 36,5 procent van het verkeer via de mobiele platforms. Funda verwacht dat eind 2014 het aandel boven de vijftig procent uitkomt.

In mei 2013 werd funda in totaal 19 miljoen keer bezocht. Daarvan waren 12 miljoen bezoeken aan de reguliere website en 7 miljoen bezoeken aan de mobiele platforms. Het gaat om m.funda.nl, m.fundainbusiness.nl en de mobiele apps voor funda (iOS en Android) en funda in business (iOS).

De cijfers hebben betrekking op de bezoeken aan deze mobiele platforms, en dus niet op het bezoek aan de reguliere website met een tablet of smartphone. In mei 2013 werden in totaal 244 miljoen pagina’s bekeken.

Uit deze cijfers blijkt meer weer dat de mobiele markt in de lift zit. Steeds meer klanten zullen via mobiele kanalen uw bedrijf bereiken. Heeft u al nagedacht over de mogelijkheden van een mobiele website? De specialisten van MediaZo! kunnen u adviseren hierover.

Heeft u vragen over het doorkoppelen van uw panden naar Funda? Ook daar kunnen de specialisten u over adviseren. MediaZo heeft speciale software ontwikkeld om al uw panden en afsrpaken online en op één plek te administreren.

Maak een vrijblijvende afspraak. Neem eens contact op met MediaZo!

Funda mobiele groei

Tags: ImmoZo makelaarssoftware, mobiele website, contentmanagement

Bron: Emerce

Publicatiedatum 26/06/2013