Mediazo! in het nieuws & actualiteiten

Mobiel verdringt desktop snel

Mobiel zal de desktop snel gaan verdringen als voornamelijkste online verkoopkanaal voor de retail. Dit voorspelt Valentijn Bras, directeur van Scoupy, in de aanloop naar zijn presentatie tijdens het M-Commerce Event op 5 Februari in Amsterdam.

Lees meer
Publicatiedatum 16/01/2015
Mobiel verdringt desktop snel
Vergroot uw succes met mobiel

Dankzij hun computers, tablets en smartphones zijn mensen continu online. In deze multiscreen wereld ontstaan nieuwe manieren van zoeken en kopen. De specialisten van MediaZo! vertellen u graag meer over de kansen en mogelijkheden die hierdoor ontstaan. 

Lees meer
Publicatiedatum 13/01/2015
Een responsive website is gewoon nodig in 2015

U heeft een responsive website nodig in 2015. Steeds meer bezoekers zoeken mobiel of via een tablet naar winkels en bedrijven en juist daarom is het belangrijk om daar goed op in te spelen. In het jaar 2015 is een responsive website gewoon "nodig" en daarbij helpen de specialisten van MediaZo! u graag verder. 

Lees meer
Publicatiedatum 08/01/2015
Een responsive website is gewoon nodig in 2015
Mobiel steeds belangrijker, ook voor uw marketing campagnes

Men gebruikt de smartphone vooral tijdens het wachten. Onze smartphone is érg belangrijk voor ons geworden. Zelfs 80% van de mensen is (bijna) onafscheidelijk van zijn of haar smartphone. Een unieke kans voor marketeers natuurlijk! 

 

Lees meer
Publicatiedatum 20/11/2014
Mobiel steeds belangrijker, ook voor uw marketing campagnes
Google experimenteert met rankings voor mobiel-vriendelijke websites

Wanneer uw website mobiel-vriendelijk of zelfs responsive is, dan merkt u binnenkort wellicht een verbetering van de uw posities in de organische zoekresultaten van Google.

Lees meer
Publicatiedatum 18/11/2014

Laad meer nieuws

Einde