Mediazo! in het nieuws & actualiteiten

Voorbeelden van briljante homepages

Wat maakt een homepage briljant? Wat is nou écht "anno 2015" en wat werkt? Design blijft vooral een kwestie van smaak. Wat mooi is hoeft niet altijd te werken en wat werkt hoeft niet altijd mooi te zijn. Daarom is het goed om kritisch naar uw homepage te kijken. 

Lees meer
Publicatiedatum 17/08/2015
Mobielvriendelijke websites vanaf 21 april hoger in Google

Google heeft laten weten dat het met een update komt waarbij de mobielvriendelijkheid van een website wordt meegenomen als 'rankingfactor'. Om te scoren in Google is het dus noodzakelijk dat uw website goed wordt weergegeven op mobiele telefoons en tablets. Mocht uw website niet responsive zijn of heeft u geen aparte mobiele website? Dan zal dit de posities in Google negatief beïnvloeden. 

Lees meer
Publicatiedatum 12/03/2015
Zorg dat u te vinden bent wanneer klanten uw bedrijf zoeken

"Hard to get" spelen werkt misschien bij daten, maar voor bedrijven is het geen goed idee. Gebruik "Google mijn bedrijf" om de juiste informatie over uw bedrijf weer te geven op Google zoeken, Google Maps en Google+, zodat klanten ook uw bedrijf kunnen vinden. Hieronder leest u enkele tips om uw Google zichtbaarheid te verbeteren. 

Lees meer
Publicatiedatum 04/03/2015
Zorg dat u te vinden bent wanneer klanten uw bedrijf zoeken
Veelvoorkomende fouten op websites

Iedereen maakt fouten. Zelfs de beste webdesigners laten wel eens een steekje vallen. De sleutel tot succes is het identificeren van deze fouten voordat deze effect hebben op zowel het bezoekersverkeer alsmede de impressie van de website. Hieronder benoemen wij 8 veelvoorkomende fouten op websites. 

Lees meer
Publicatiedatum 04/03/2015
Een veilige keuze met https

U heeft het vast wel al eens meegemaakt: U bezoekt een website en krijgt de melding of u 'onveilige items' op deze pagina wilt weergeven. U vraagt zich af wat deze 'onveilige items' zullen zijn, het klinkt wel spannend. Uiteindelijk besluit u uw internetbrowser te sluiten, blijkbaar was deze website niet zo veilig als dat hij er in eerste instantie uitzag. 

Lees meer
Publicatiedatum 22/01/2015
Een veilige keuze met https
Mobiel verdringt desktop snel

Mobiel zal de desktop snel gaan verdringen als voornamelijkste online verkoopkanaal voor de retail. Dit voorspelt Valentijn Bras, directeur van Scoupy, in de aanloop naar zijn presentatie tijdens het M-Commerce Event op 5 Februari in Amsterdam.

Lees meer
Publicatiedatum 16/01/2015
Mobiel verdringt desktop snel
Garantie op alle websites & webshops van MediaZo!

Als klant van MediaZo! profiteert u van drie maanden garantie op al onze opleveringen. Dit betekent dat u tijdens de garantieperiode verzekerd bent tegen eventuele technische foutjes en alles blijft werken zoals het hoort. Alleen zo bent u verzekerd van een vliegende start voor uw bedrijf of organisatie. 

Lees meer
Publicatiedatum 15/01/2015
Garantie op alle websites & webshops van MediaZo!
Tien internetdingen die in 2015 echt niet meer kunnen

Het einde van 2014 is in zicht. Een goed moment om te reflecteren op ons vakgebied. Frankwatching maakte een lijst met ergernissen en must-haves in de online marketing. Hieronder leest u " tien internetdingen wat in 2015 ècht niet meer kunnen ". 

Lees meer
Publicatiedatum 05/12/2014
Tien internetdingen die in 2015 echt niet meer kunnen
Nieuwe Koop op afstand wet, MediaZo! adviseert

Wilt u er zeker van zijn dat uw webwinkel aan deze nieuwe wet voldoet? MediaZo! adviseert/informeert u graag ten alle tijden zodat u met een gerust hart uw professionele webwinkel kunt beheren. Zo kunt u zich concentreren op uw werkvlak en verkoop en MediaZo! verzorgd de rest zodat u altijd op to date bent.

Lees meer
Publicatiedatum 03/12/2014
Nieuwe Koop op afstand wet, MediaZo! adviseert
Google plaatst websites met SSL certificaat hoger in de zoekresultaten

Recent heeft Google bekend gemaakt dat het rekening gaat houden met websites die beveiligd zijn met een SSL certificaat. Een "beveiligde" website kan voortaan hoger in de organische zoekresultaten verschijnen. 

Lees meer
Publicatiedatum 07/11/2014

Laad meer nieuws

Einde

Partner Badge Xolphin