Mediazo! in het nieuws & actualiteiten

SEA & SEO passen bij elkaar zoals pindakaas en jam

Zoals pindakaas en jam bij elkaar passen, zo is dat ook met zoekmachine optimalisatie (SEO) & zoekmachine adverteren (SEA). Door een gedegen internet marketing strategie op te zetten en te volgen geniet u door de combinatie van SEO & SEA enorm veel voordelen en inzichten.

Zoekmachine optimalisatie & zoekmachine adverteren zijn twee verschillende disciplines. Elk bedrijf wat budget en tijd investeert in één van deze disciplines doet er goed aan om te combineren om vervolgens het beste uit twee werelden te (kunnen) genieten. 

Lees meer
Publicatiedatum 06/02/2015
SEA & SEO passen bij elkaar zoals pindakaas en jam
Waarom kiezen voor een SEO Specialist?

Als eigenaar van een website of een webshop bent u vast op de hoogte van de vele voordelen van zoekmachine optimalisatie en -adverteren. Maar eerlijk is eerlijk, ondanks u al veel te weten bent gekomen over SEO & SEA, het is nog altijd een expertise die u niet volledig zelf kunt beheren. Ook al bent u op de hoogte van alle regeltjes, richtlijnen en trucjes. Zoekmachine marketing is vooral een tijdsinvestering. 

Lees meer
Publicatiedatum 30/01/2015
Lokaal gevonden worden in Google

De online vindbaarheid van een website of webshop wordt steeds belangrijker. Met een mooi design bent u er nog niet, er moeten natuurlijk ook geïnteresseerde en relevante bezoekers op uw website of webshop komen. En met name het stukje "geïnteresseerde" is een onderdeel wat door veel bedrijven nog wordt vergeten. Want, wat heeft u eraan wanneer 100 bezoekers per dag uit Zeeland op uw website terecht komen wanneer u enkel in Limburg en Brabant actief bent?

Lees meer
Publicatiedatum 17/12/2014
Lokaal gevonden worden in Google
Hoe organische zoekresultaten marketingstrategieën heeft beïnvloed

Organische zoekresultaten heeft de manier veranderd waarop consumenten overwegen aankopen te doen. Een goed voorbeeld is de de muziek industrie waar jarenlang fysieke exemplaren verkopen een bloeiende en succesvolle verdien model was. Inmiddels heeft het internet hier alles in veranderd! Op een soort gelijke wijze veranderen online zoekopdrachten conventionele verkoop modellen.

Lees meer
Publicatiedatum 26/11/2014
Meer dan 100 tips om uw website te optimaliseren voor SEO

Wie wilt dat nou niet? Betere posities in Google en daarmee hogere bezoekersaantallen en conversies op uw website? Onze internet marketeers hebben daarom meer dan 100 SEO tips gepresenteerd waarmee u (samen met uw eigen webbbouwer) ervoor kunt zorgen dat ook uw website hoger in de organische zoekresultaten van Google komt te staan door het toepassen van zoekmachine optimalisatie. 

Lees meer
Publicatiedatum 24/11/2014
Meer dan 100 tips om uw website te optimaliseren voor SEO
Iedereen heeft lokale of regionale zoekmachine optimalisatie nodig

Wanneer u een website of webshop heeft dan is het belangrijk dat u het belang van lokale- en/of regionale zoekmachine optimalisatie leert.

Lees meer
Publicatiedatum 21/11/2014
Google experimenteert met rankings voor mobiel-vriendelijke websites

Wanneer uw website mobiel-vriendelijk of zelfs responsive is, dan merkt u binnenkort wellicht een verbetering van de uw posities in de organische zoekresultaten van Google.

Lees meer
Publicatiedatum 18/11/2014
Domineer de zoekresultaten in Google

Combineer zoekmachine optimalisatie (SEO) met zoekmachine adverteren (SEA) en domineer de zoekresultaten in Google.

Lees meer
Publicatiedatum 09/10/2014

Laad meer nieuws

Einde