Mediazo! in het nieuws & actualiteiten

Google in een nieuw jasje

In de afgelopen 17 jaar is het nodige veranderd bij Google. Dat geldt zowel voor de dienstverlening van Google alsmede de ontwikkeling van hun look & feel.

Lees meer
Publicatiedatum 02/09/2015
Ga aan de slag met programmatic marketing

Marketing is het meest effectief als de juiste boodschap wordt geleverd aan de juiste persoon, op het juiste moment. Programmatic Marketing maakt dit mogelijk door online marketing aan de hand van data over verschillende kanalen heen te automatiseren. Hierdoor kunnen consumenten op grote schaal nauwkeuriger worden benaderd. En dat leidt tot grotere relevantie, een hoger CTR en dus (uiteindelijk) ook meer omzet. 

Lees meer
Publicatiedatum 13/04/2015
Google mijn bedrijf

Met Google mijn bedrijf kunnen bedrijven gemakkelijk gevonden worden op Google zoeken, Google maps en Google+. 

Lees meer
Publicatiedatum 10/04/2015
Google mijn bedrijf
Zorg dat u te vinden bent wanneer klanten uw bedrijf zoeken

"Hard to get" spelen werkt misschien bij daten, maar voor bedrijven is het geen goed idee. Gebruik "Google mijn bedrijf" om de juiste informatie over uw bedrijf weer te geven op Google zoeken, Google Maps en Google+, zodat klanten ook uw bedrijf kunnen vinden. Hieronder leest u enkele tips om uw Google zichtbaarheid te verbeteren. 

Lees meer
Publicatiedatum 04/03/2015
Zorg dat u te vinden bent wanneer klanten uw bedrijf zoeken
Wilt u ècht goed gevonden worden op Google?

Met Google Adwords kunt u adverteren en zo goed gevonden worden door klanten die naar uw producten en/of diensten op zoek zijn. Ontvang tijdelijk gratis € 75,- advertentietegoed gratis en probeer Google Adwords ook uit voor uw organisatie.

Lees meer
Publicatiedatum 03/02/2015
Vergroot uw succes met mobiel

Dankzij hun computers, tablets en smartphones zijn mensen continu online. In deze multiscreen wereld ontstaan nieuwe manieren van zoeken en kopen. De specialisten van MediaZo! vertellen u graag meer over de kansen en mogelijkheden die hierdoor ontstaan. 

Lees meer
Publicatiedatum 13/01/2015
Lokaal gevonden worden in Google

De online vindbaarheid van een website of webshop wordt steeds belangrijker. Met een mooi design bent u er nog niet, er moeten natuurlijk ook geïnteresseerde en relevante bezoekers op uw website of webshop komen. En met name het stukje "geïnteresseerde" is een onderdeel wat door veel bedrijven nog wordt vergeten. Want, wat heeft u eraan wanneer 100 bezoekers per dag uit Zeeland op uw website terecht komen wanneer u enkel in Limburg en Brabant actief bent?

Lees meer
Publicatiedatum 17/12/2014
Lokaal gevonden worden in Google
Adverteren hoeft niet duur te zijn

Adverteren voor uw bedrijf kan een behoorlijke kostenpost zijn. Daarnaast is het vaak lastig om te meten hoe effectief uw advertentiecampagnes zijn. Met Google Adwords heeft u een alternatief om zeer gericht te adverteren en uw resultaten te meten (en verbeteren). 

Lees meer
Publicatiedatum 10/12/2014
Adverteren hoeft niet duur te zijn
Profiteer van gratis advertentietegoed in Google Adwords

Profiteer in de maand december van €150,- Gratis* advertentietegoed in Google Adwords bij het opstarten van een nieuwe advertentiecampagne.

Lees meer
Publicatiedatum 02/12/2014
Profiteer van gratis advertentietegoed in Google Adwords
Hoe organische zoekresultaten marketingstrategieën heeft beïnvloed

Organische zoekresultaten heeft de manier veranderd waarop consumenten overwegen aankopen te doen. Een goed voorbeeld is de de muziek industrie waar jarenlang fysieke exemplaren verkopen een bloeiende en succesvolle verdien model was. Inmiddels heeft het internet hier alles in veranderd! Op een soort gelijke wijze veranderen online zoekopdrachten conventionele verkoop modellen.

Lees meer
Publicatiedatum 26/11/2014
Meer dan 100 tips om uw website te optimaliseren voor SEO

Wie wilt dat nou niet? Betere posities in Google en daarmee hogere bezoekersaantallen en conversies op uw website? Onze internet marketeers hebben daarom meer dan 100 SEO tips gepresenteerd waarmee u (samen met uw eigen webbbouwer) ervoor kunt zorgen dat ook uw website hoger in de organische zoekresultaten van Google komt te staan door het toepassen van zoekmachine optimalisatie. 

Lees meer
Publicatiedatum 24/11/2014
Meer dan 100 tips om uw website te optimaliseren voor SEO
Iedereen heeft lokale of regionale zoekmachine optimalisatie nodig

Wanneer u een website of webshop heeft dan is het belangrijk dat u het belang van lokale- en/of regionale zoekmachine optimalisatie leert.

Lees meer
Publicatiedatum 21/11/2014

Laad meer nieuws

Einde