Een responsive website is gewoon nodig in 2015

1 min. lezen

Overzicht

U heeft een responsive website nodig in 2015. Steeds meer bezoekers zoeken mobiel of via een tablet naar winkels en bedrijven en juist daarom is het belangrijk om daar goed op in te spelen. In het jaar 2015 is een responsive website gewoon "nodig" en daarbij helpen de specialisten van MediaZo! u graag verder. 

Responsive websitesWat is een responsive website?

Een responsive website is een website die zich aanpast naar de schermresolutie van de bezoeker, of anders gezegd, een website die zich automatisch aanpast naar de grootte van het scherm. Of dit nou een laptop, tablet of mobiele telefoon is. De website wordt altijd optimaal gepresenteerd op de verschillende schermformaten. Een website "responsive" maken houdt niet op bij het beschikbaar maken van de website op een mobiele telefoon of tablet. Door betrokken te blijven in het proces verzorgen wij dat de essentie ook mobiel zichtbaar wordt. Een responsive website is kostenbesparend omdat er geen aparte website moet worden ontwikkelt.

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan en zorg dat ook uw bedrijf of organisatie goed zichtbaar is en goed gevonden gaat worden op de verschillende devices.

Voordelen van een responsive website?

Responsive is het nieuwste toverwoord in webdesign. Responsive is anno 2015 eigenlijk al onvermijdelijk geworden. De grootste voordelen van een responsive website zijn o.a.

  • Optimaal gevonden worden met één website of webshop;
  • Onderhoud uitvoeren vanuit één content management systeem;
  • Meten van alle statistieken met één analytics code;

MediaZo! is specialist in internet marketing. Van advies tot uitvoering en van onderhoud tot complete workshops om het maximale rendement uit Internet Marketing Campagnes te behalen. 

Responsive websites zijn anno 2015 niet meer weg te denken. Het is van enorm belang dat uw website of webshop goed zichtbaar is op de verschillende media. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Neem daarom eens contact op met één van onze specialisten. 

 

 

Publicatiedatum 08/01/2015
Een responsive website is gewoon nodig in 2015
 
Een responsive website is gewoon nodig in 2015