Online adverteren in Limburg bij Media Groep Limburg

2 min. lezen

Overzicht

Limburger.nl is de nieuwssite van Dagblad de Limburger en Limburgs Dagblad. Voor veel mensen is deze site de manier om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in Limburg en de rest van de werld. Behalve (regionale) nieuwsberichten is er ook ruim aandacht voor actuele thema's, discussie en video-artikelen.

Adverteren op Limburger.nl

Op limburger.nl treft u tal van advertentiemogelijkheden aan. Behalve deze advertentieproducten, ook wel Ad-spots genoemd, bevinden zich binnen de website(s) waarmee u specifieke doelgroepen kunt bereiken. 

Online adverteren in Limburg

Online adverteren

Indien u niet over een (eigen) website beschikt, maar toch graag gebruik wilt maken van de mogelijkheden om online te adverteren, bieden wij u de mogelijkheid om een PDF-advertentie te koppelen aan uw banner. Dit kan bijvoorbeeld een PDF zijn van een advertentie die u in de krant laat plaatsen. U kunt er ook voor kiezen om een videobanner te plaatsen. Dit zijn 'minifilms' om uw bedrijf nog beter te presenteren naast de bestaande banner of advertorial. Een professioneel videoteam maakt een korte impressie van uw bedrijf. U kunt natuurlijk ook uw bestaande bedrijfsfilm (deels) gebruiken.

De voordelen van online adverteren

Via diverse platvormen en diverse special interest sites kunt u de vele voordelen van online adverteren optimaal benutten. Adverteren op het Internet is aantrekkelijk. Het biedt veel mogelijkheden op het gebied van maatwerk en segmentatie. Via het internet kunt u als adverteerder zeer gericht specifieke doelgroepen bereiken: 

De voordelen op rij:

  • Thematisch & actiematig

  • Kostenefficiënt

  • Flexibel

  • Maatwerk

  • Meten = Weten

Contractmogelijkheden

U beschikt over de mogelijkheid om een contract af te sluiten. De overeenkomsten en de bijbehorende kortingen zijn gerelateerd aan de besteding die u binnen 12 maanden wenst te doen. 

Rekenvoorbeeld: 

Bij een bruto besteding van € 25.000,- binnen een periode van 12 maanden ontvangt u een korting van maar liefs 33%. Netto betaald u dus slechts € 16.750,-

Aanleveren en contact

U wilt ook meer weten over het online adverteren in Limburg? Neem dan contact op met de accountspecialisten van MediaZo! om de mogelijkheden te bespreken. MediaZo! helpt u niet alleen verder bij het plaatsen, maar ook bij het ontwerp en de juiste boodschap. Door een juiste balans in grafisch design en de commercieële boodschap kunt u erop vertrouwen dat uw advertenties een gedegen ROI ( Return on investment ) genieten. Wees gerust ons te bellen of mailen met uw vragen. Wij staan u graag te woord. 

Publicatiedatum 09/10/2012