Google komt met Google AdWords Express

NEWS_READING_TIME_LESSTHAN 1 NEWS_READING_TIME_MINUTE.

Overzicht
Ondernemers met een fysieke winkel die willen beginnen met internetreclame, kunnen binnenkort terecht bij Google AdWords Express. Onder die naam lanceert het internetbedrijf een advertentiedienst voor de kleine, lokale ondernemer.

Adwords Express geïntroduceerd in Nederland

Vorige week werd de dienst in Duitsland, Engeland en Frankrijk gelanceerd. Nu is ook Nederland aan de beurt en wordt Google Adwords Express geïntroduceerd.

Wat kan ik met AdWords Express?

Ondernemers met een fysieke winkel, zoals de slager om de hoek, kunnen op deze manier simpel beginnen met internetreclame. Het enige wat de ondernemer hoeft te doen is een omschrijving van hun werk en diensten in te vullen en aan te geven wat hun maximale maandbudget is voor AdWords. Google verzorgt de formulering van de advertenties en de plaatsing. De ondernemer krijgt, na het invullen van het budget, een inschatting te zien van hoeveel mensen zijn website of zijn profielpagina op Google Places zullen bezoeken. 

Google wil zich de komende tijd meer focussen op de digitale kant van het mkb. De lancering van AdWords Express past hierbij. 

Ook met Google Adwords Express aan de slag? Neem dan eens contact op met de specialisten van Internet en Reclamebureau MediaZo! 

Bron: MKBServicedesk

Publicatiedatum 27/10/2011