Ook een TOP positie in o.a. Google? MediaZo! helpt je verder

2 min. lezen

Overzicht
Elke ondernemer met een website wil bovenaan staan in Google. Hoe teleurstellend is het dan om te zien dat al je concurrenten een hogere en dus betere positie hebben in Google en dus vaker bezocht worden. MediaZo! helpt je verder om ook TOP posities te claimen in zoekmachines.

Sinds Google haar beleid verandere en de inhoud van een website minder belangrijk vindt dan het netwerk waarin de website zich bevindt, zijn er veel websites gedaald in de posities die gevonden worden nadat iemand een zoekopdracht heeft ingevuld. Wat nu telt is de aanwezigheid van bedrijven op de sociale netwerken zoals facebook en twitter. Voor Google geeft dat aan dat hier een belangrijk 'iemand' aan het werk is. Dus op hoe meer internetpagina's je aanwezig bent, hoe beter het is voor je online vindbaarheid. Maar om dat voor elkaar te krijgen is voor een gemiddelde ondernemer een hels karwei. Twitteren, facebooken zijn niet voor niets nieuwe werkwoorden geworden. Voor écht succes op de nieuwe communicatienetwerken moet er eigenlijk iedere dag aan gewerkt worden. Berichten plaatsen, website bijwerken, nieuwsberichten posten en vooral een beetje leuk zijn. Want ja, een saaie man of vrouw is natuurlijk niet zo interessant. Voor de ondernemer die niet zo actief kan of wil zijn bieden wij ondersteuning in de vorm van zoekmachine marketing diensten. 

Wij garanderen bijna elk bedrijf een top positie in Google 

Wanneer je op zoek bent om een toppositie te claimen in Google, dan ben je bij reclamebureau MediaZo! aan het juiste adres. In de loop der jaren hebben wij een unieke tool en platvorm mogen samenstellen waardoor er met zoekmachine optimalisatie hoge posities in Google behaald kunnen worden. Dankzij de inzet van onze online tools en diensten ziet Google de websites van onze klanten als zeer belangrijk, waardoor deze als eerste naar voren komen wanneer je bepaalde zoekopdrachten invoert. Juist in een markt waar de concurrentie op zoekwoorden groot is genereren wij een enorme stijging in de lijst met vertoningen. Het is geweldig om te zien dat we met een zoekopdracht als " online sieraden " één van onze klanten aan een tweede plek in Google hebben geholpen. En bedenk dan ook dat er meer dan 10 miljoen concurrenten op deze zoekterm zijn. Niet slecht toch? 

 

 

Publicatiedatum 08/10/2012