Promobikes - Binnenkort ook met uw boodschap erop?

NEWS_READING_TIME_LESSTHAN 1 NEWS_READING_TIME_MINUTE.

Overzicht

Een promobike ( ook wel advertentiefiets genoemd ) is bij uitstek geschikt en uitstekend inzetbaar bij promoties van uw bedrijf of organisatie. De promobikes zijn op diverse manieren in te zetten en trekken altijd veel aandacht van het winkelende- of passerende publiek. Reclamebureau Mediazo beschikt over diverse reclame oplossingen om ook de boodschap, aanbieding of promotie van uw bedrijf goed onder de aandacht te brengen. 

Promobikes - unieke promotie voor uw bedrijf

Altijd en overal inzetbaar

Promobikes zijn altijd en overal inzetbaar. De promotie-teams zijn mobieler, vallen meer op en kunnen bovendien samples en flyers meenemen en verspreiden. Een promotieteam met promobike is een ware 'eyecatcher' en kunnen ingezet worden in winkel- en stadscentra, marktpleinen, meubelboulevards en overige evenementen. Deze manier van promoten levert duizend keer meer impressies op dan enig ander reclamemedium. Daarnaast zijn de promotie-teams en promobikes 24 uur per dag, 7 dagen per week inzetbaar. Waar u wilt en wanneer u dat wilt. 

Ook een promotiecampagne inzetten voor uw bedrijf? 

Heeft u vragen over de inzet van promotiebikes of wilt u graag een offerte ontvangen voor de inzet van promobikes? Neem dan direct contact op met onze afdeling sales via 046-458 85 05 of mailen naar info@mediazo.nl 

Publicatiedatum 07/06/2012