Push to add drama

NEWS_READING_TIME_LESSTHAN 1 NEWS_READING_TIME_MINUTE.

Overzicht

Ter promotie van zijn TV kanaal heeft TNT een filmpje gelanceerd dat nu al volledig 'viral' gaat. Deze geniale marketingstunt is een 'over-the-top' filmpje waarbij passanten onverwachts betrokken worden wat zorgt voor hilarische en dramatische taferelen.

Push to add drama

A dramatic surprise on an ice-cold day in the Netherlands

De virale hit 'Push to add drama' heeft weer een nieuwe voorstelling gekregen. Deze keer werd de 'youtube'-hit opgenomen in Dordrecht. Na het drukken op, de inmiddels bekende rode knop, worden onschuldige passanten verrast en betrokken met een heus theatherspectakel met hilarische en dramatische taferelen. 

Unieke marketingstunt TNT

Bij het lanceren van een nieuw TV kanaal in België van TNT werd Duval Guillaume Modem ingehuurd om een unieke marketingcampagne te bedenken ter promotie van het nieuwe TV kanaal. Zijn marketingcampagne 'Push to add drama' ging wereldwijd de wereld over en werd benoemd tot één van de meest creatieve marketingcampagnes van de wereld. 

Dit jaar besloot TNT ook in Nederland het TV kanaal te lanceren en wederom werd Duval Guillaime Modem gevraagd om de promotie te verzorgen. Ook bij deze lanceriring werd gekozen om het 'add-to-push-drama'  marketing concept. Deze keer met een iets andere 'twist'; Deze keer krijgen passanten geen voorstelling van enkel het spektakel maar worden ze daadwerkelijk in hilarische- en dramatische scenes betrokken. 

Publicatiedatum 24/01/2013