TOP positie in o.a. Google? MediaZo! helpt u uw doel te bereiken

1 min. lezen

Overzicht

Elke ondernemer met een website wil bovenaan staan in Google.

Hoe teleurstellend is het dan om te zien dat al je concurrenten een hogere en dus betere positie hebben in Google en dus vaker bezocht worden. MediaZo! helpt je verder om ook TOP posities te claimen in zoekmachines.

Veel websites gedaald in de posities, nieuwe kansen!

Sinds Google haar beleid verandere en de inhoud van een website minder belangrijk vindt dan het netwerk waarin de website zich bevindt, zijn er veel websites gedaald in de posities die gevonden worden nadat iemand een zoekopdracht heeft ingevuld. Wat nu telt is de aanwezigheid van bedrijven op de sociale netwerken zoals facebook en twitter. Voor Google geeft dat aan dat hier een belangrijk 'iemand' aan het werk is. Dus op hoe meer internetpagina's je aanwezig bent, hoe beter het is voor je online vindbaarheid. Maar om dat voor elkaar te krijgen is voor een gemiddelde ondernemer een hels karwei. Twitteren, facebooken zijn niet voor niets nieuwe werkwoorden geworden. Voor écht succes op de nieuwe communicatienetwerken moet er eigenlijk iedere dag aan gewerkt worden. Berichten plaatsen, website bijwerken, nieuwsberichten posten en vooral een beetje leuk zijn. Want ja, een saaie man of vrouw is natuurlijk niet zo interessant. Voor de ondernemer die niet zo actief kan of wil zijn bieden wij ondersteuning in de vorm van zoekmachine marketing diensten. 

Bij MediaZo! bent u aan het juiste adres

Wanneer je op zoek bent om een toppositie te claimen in Google, dan ben je bij reclamebureau MediaZo! aan het juiste adres. In de loop der jaren hebben wij een unieke tool en platvorm mogen samenstellen waardoor er met zoekmachine optimalisatie hoge posities in Google behaald kunnen worden.

Het is geweldig om te zien dat we met een zoekopdracht als " online sieraden " één van onze klanten aan een tweede plek in Google hebben geholpen. En bedenk dan ook dat er meer dan 10 miljoen concurrenten op deze zoekterm zijn. Niet slecht toch? 

Publicatiedatum 01/11/2012